BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ώραίο είναι το καλοκαίρι! Πας θαλλασα με σανίδα και βατραχοπέδιλα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Νομίζω όχι.Σε ξύλο πρέπει να είναι απλα είναι μπλε ο φωτισμός σε μπερδευει
leftermann Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 χάσατε όμορφη Παπαρήγα. Κι εγώ την έχασα, κοιμήθηκα στο 5λεπτο...
status Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 χάσατε όμορφη Παπαρήγα. Κι εγώ την έχασα, κοιμήθηκα στο 5λεπτο... Καυλαντίζεις γριές τώρα ρε ξετσίπωτε;
leftermann Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 θα σπας πέτρες όλη μέρα όταν θα κάνουμε κυβέρνηση εσύ ε.
status Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 θα σπας πέτρες όλη μέρα όταν θα κάνουμε κυβέρνηση εσύ ε. Εγώ; Σε γκουλάγκ.;ρ
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Τωρα που ειπατε για σανιδια (περιμενω απαντηση απο λεφτερ, αν ειναι και αυτο στη βασ. ηρακλειου αποχωρώ απο το φορουμ) θελω να φτιάξω κατι σαν ντουλαπακι και ψαχνω υλικό σαν μελαμινη wenge και κατι παρομοιο φθηνοτερο δεν μας χαλαει. Το πρόβλημα ειναι ότι εγω θελω 4 πλακες κομμένες σε συγκεκριμένες διαστάσεις που δεν θα ξεπεράσουν συνολικά τα 2m2 αλλά αυτα που βρήκα στα πρακτικερ και αλλα καταστηματα ειναι 5m2... Μπορω να τους ζητησω να μου κοψουν τα ξυλα στις συγκεκριμένες διαστασεις και να πληρώσω φυσικα μονο ότι πάρω ή θα πρέπει να παρω και τα 5m2; Καμια αλλη ιδεα;
leftermann Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 και σε γκούλαγκ http://www.youtube.com/watch?v=Wh1ubIdjpqA και σε γκρόβερ http://www.youtube.com/watch?v=wl6pICd6p2U&feature=related και σε εκτός ελέγχου http://www.youtube.com/watch?v=ggHXgRmwe8s&feature=related και σε ότι άλλον πάνκη προτιμάς. Τωρα που ειπατε για σανιδια (περιμενω απαντηση απο λεφτερ, αν ειναι και αυτο στη βασ. ηρακλειου αποχωρώ απο το φορουμ) θελω να φτιάξω κατι σαν ντουλαπακι και ψαχνω υλικό σαν μελαμινη wenge και κατι παρομοιο φθηνοτερο δεν μας χαλαει. Το πρόβλημα ειναι ότι εγω θελω 4 πλακες κομμένες σε συγκεκριμένες διαστάσεις που δεν θα ξεπεράσουν συνολικά τα 2m2 αλλά αυτα που βρήκα στα πρακτικερ και αλλα καταστηματα ειναι 5m2... Μπορω να τους ζητησω να μου κοψουν τα ξυλα στις συγκεκριμένες διαστασεις και να πληρώσω φυσικα μονο ότι πάρω ή θα πρέπει να παρω και τα 5m2; Καμια αλλη ιδεα; στο πράκτικερ έχει και μελαμίνη "χύμα". Μπροστά στον πάγκο του ξυλουργείου έχει ένα δειγματολόγιο, διαλέγεις ότι θες από κει, έχει και τιμές ανά μ2, πληρώνεις όσο κόψεις. Αν το χρώμα που θες το βρήκες μόνο στα κομμένα έτοιμα στα ράφια, θα το πληρώσεις όλο και μετά θα σου κόψουν τα κομμάτια που θες. Παίρνεις και την φύρα.
status Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Τωρα που ειπατε για σανιδια (περιμενω απαντηση απο λεφτερ, αν ειναι και αυτο στη βασ. ηρακλειου αποχωρώ απο το φορουμ) θελω να φτιάξω κατι σαν ντουλαπακι και ψαχνω υλικό σαν μελαμινη wenge και κατι παρομοιο φθηνοτερο δεν μας χαλαει. Το πρόβλημα ειναι ότι εγω θελω 4 πλακες κομμένες σε συγκεκριμένες διαστάσεις που δεν θα ξεπεράσουν συνολικά τα 2m2 αλλά αυτα που βρήκα στα πρακτικερ και αλλα καταστηματα ειναι 5m2... Μπορω να τους ζητησω να μου κοψουν τα ξυλα στις συγκεκριμένες διαστασεις και να πληρώσω φυσικα μονο ότι πάρω ή θα πρέπει να παρω και τα 5m2; Καμια αλλη ιδεα; Δεν ξέρεις κανένα ξυλουργό να στα κόψει;
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 στο πράκτικερ έχει και μελαμίνη "χύμα". Μπροστά στον πάγκο του ξυλουργείου έχει ένα δειγματολόγιο, διαλέγεις ότι θες από κει, έχει και τιμές ανά μ2, πληρώνεις όσο κόψεις. Αν το χρώμα που θες το βρήκες μόνο στα κομμένα έτοιμα στα ράφια, θα το πληρώσεις όλο και μετά θα σου κόψουν τα κομμάτια που θες. Παίρνεις και την φύρα. Δεν το είχα προσέξει, αν ειναι ετσι με βολευει πολύ! Φαντάζομαι το ιδιο θα συμβαινει και στα leroy merlin. Θα πάρω το μετρο και θα παω. Δεν ξέρεις κανένα ξυλουργό να στα κόψει; Εχουμε εναν στη γειτονια αλλά ειναι φραγκοφονιάς.. Επιπλεον, αν δεν το φτιάξεις μονος σου δε λεει. Ζορανμπι 23/06/2007.
leftermann Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 το ληρόη δεν έχω ιδέα. Αλλά το συμπάθησα πολύ αυτό το μαγαζί, αν και το πράκτικερ παραμένει το αγαπημένο μου.
gang Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Επιπλεον, αν δεν το φτιάξεις μονος σου δε λεει. Ζορανμπι 23/06/2007. Quotted for thruth. Σωστότατος ο μάστορας. καταταάλλα βρήκα ένα πολύ μπριζοτικό τραγουδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις