Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Nαι η φαση ειναι δεν εχω δωσει κωδικο.

Πρεπει απλα να "κράτησε" το paypal μου με το skype της ξερωγω γιατι απο οτι θυμαμαι ειχα ξετικαρει την αυτοματη ανανεωση στα 2$ ΓΑΜΩΤΟΣΠΙΤΙ.

Δημοσ.

ατιλιο, οποιος δεν εχει μυαλο εχει αρνητικο υπολοιπο στο λογαριασμο :P

ρε γιν, εδω

Οσο για τον Αλβανο που πέθανε αν δεν ηθελε να δουλεψει

Με την πληθώρα δουλειάς που προσφέρεται αυτή την περίοδο ε.

μοιαζεις να υποστηριζεις οτι ειναι οκ οποιος ειναι ανεργος να γινει εγκληματιας

Δημοσ.

ατιλιο, οποιος δεν εχει μυαλο εχει αρνητικο υπολοιπο στο λογαριασμο :P

ρε γιν, εδω

μοιαζεις να υποστηριζεις οτι ειναι οκ οποιος ειναι ανεργος να γινει εγκληματιας

Εκτός του ότι το συγκεκριμένο θρεν είναι ακόμη ανοιχτό, έχω κάνει 500 ποστ εκεί μέσα που λέω ξεκάθαρα τι υποστηρίζω - το ένα εξ αυτών μόλις εχθές το βράδυ. Και προφανώς δεν εννοώ ότι είναι οκ.

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε mail "το θέατρο κοντά στους ανθρώπους με άνοια", όπου λέει για μια παράσταση για την ενίσχυση των ατόμων με άνοια κτλ. Πόσο τέλειο είναι να παίζεις σε παράσταση με κοινό που έχει άνοια; Σουρεαλισμός!

Ξέρω, είμαι λίγο κάφρος, αλλά έχω μεγάλη ανάγκη να γελάσω σήμερα, οπότε συγχωρήστε με.

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε mail "το θέατρο κοντά στους ανθρώπους με άνοια", όπου λέει για μια παράσταση για την ενίσχυση των ατόμων με άνοια κτλ. Πόσο τέλειο είναι να παίζεις σε παράσταση με κοινό που έχει άνοια; Σουρεαλισμός!

Ξέρω, είμαι λίγο κάφρος, αλλά έχω μεγάλη ανάγκη να γελάσω σήμερα, οπότε συγχωρήστε με.

- Τι έγινε τώρα;

- Ποιος είσαι εσύ;

- Που είμαστε;

Άσε, δεν θα παρακολουθεί κανείς την παράσταση..;ρ

Δημοσ.

φιλιπ το φανταζομαι σαν τα εσοδα στο συλλογο πασχοντων απο ανοια αλλιως ειναι οντως το σκηνικο σαν πινακας του ερνστ

Δημοσ.

φιλιπ το φανταζομαι σαν τα εσοδα στο συλλογο πασχοντων απο ανοια αλλιως ειναι οντως το σκηνικο σαν πινακας του ερνστ

Λογικά ναι, αλλά η πρώτη μου σκέψη ήταν η σουρεαλιστική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...