Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 συ φταις που εδωσες στην αδερφη τον κωδικο του πεηπαλ μα σκαηπ ?
athlios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Nαι η φαση ειναι δεν εχω δωσει κωδικο. Πρεπει απλα να "κράτησε" το paypal μου με το skype της ξερωγω γιατι απο οτι θυμαμαι ειχα ξετικαρει την αυτοματη ανανεωση στα 2$ ΓΑΜΩΤΟΣΠΙΤΙ.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ατιλιο, οποιος δεν εχει μυαλο εχει αρνητικο υπολοιπο στο λογαριασμο ρε γιν, εδω Οσο για τον Αλβανο που πέθανε αν δεν ηθελε να δουλεψει Με την πληθώρα δουλειάς που προσφέρεται αυτή την περίοδο ε. μοιαζεις να υποστηριζεις οτι ειναι οκ οποιος ειναι ανεργος να γινει εγκληματιας
YiN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ατιλιο, οποιος δεν εχει μυαλο εχει αρνητικο υπολοιπο στο λογαριασμο ρε γιν, εδω μοιαζεις να υποστηριζεις οτι ειναι οκ οποιος ειναι ανεργος να γινει εγκληματιας Εκτός του ότι το συγκεκριμένο θρεν είναι ακόμη ανοιχτό, έχω κάνει 500 ποστ εκεί μέσα που λέω ξεκάθαρα τι υποστηρίζω - το ένα εξ αυτών μόλις εχθές το βράδυ. Και προφανώς δεν εννοώ ότι είναι οκ.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ναι, διαβασα 10-12 σελιδες, δεν αντεξα με σχωρας μ?
athlios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 που επαιρνε τηλεφωνα? θα σε χτυπησω. και δε το θελεις.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ατιλιε υποπτον. και απαραδεκτο για πρακτορες.
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μόλις μου ήρθε mail "το θέατρο κοντά στους ανθρώπους με άνοια", όπου λέει για μια παράσταση για την ενίσχυση των ατόμων με άνοια κτλ. Πόσο τέλειο είναι να παίζεις σε παράσταση με κοινό που έχει άνοια; Σουρεαλισμός! Ξέρω, είμαι λίγο κάφρος, αλλά έχω μεγάλη ανάγκη να γελάσω σήμερα, οπότε συγχωρήστε με.
status Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μόλις μου ήρθε mail "το θέατρο κοντά στους ανθρώπους με άνοια", όπου λέει για μια παράσταση για την ενίσχυση των ατόμων με άνοια κτλ. Πόσο τέλειο είναι να παίζεις σε παράσταση με κοινό που έχει άνοια; Σουρεαλισμός! Ξέρω, είμαι λίγο κάφρος, αλλά έχω μεγάλη ανάγκη να γελάσω σήμερα, οπότε συγχωρήστε με. - Τι έγινε τώρα; - Ποιος είσαι εσύ; - Που είμαστε; Άσε, δεν θα παρακολουθεί κανείς την παράσταση..;ρ
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 φιλιπ το φανταζομαι σαν τα εσοδα στο συλλογο πασχοντων απο ανοια αλλιως ειναι οντως το σκηνικο σαν πινακας του ερνστ
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 φιλιπ το φανταζομαι σαν τα εσοδα στο συλλογο πασχοντων απο ανοια αλλιως ειναι οντως το σκηνικο σαν πινακας του ερνστ Λογικά ναι, αλλά η πρώτη μου σκέψη ήταν η σουρεαλιστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις