Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 οτι ωρα και να φτασω στη σταση το κωλολεωφορειο το 78ν θα περασει 25 λεπτα μετα. Και εχει καθε μιση ωρα δρομολογιο..
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 διάβαζε ο Παπαδάκης εφημερίδα και λέει πρωτοσέλιδο η Μενούνος έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης απο γιατρό και λέει ο Παπαδάκης "του λέει του γιατρού , γιατρέ , εκεί που βάζετε το δαχτυλάκι σας δεν ειναι οι αμυγδαλές μου" και της λέει ο γιατρός "αφου ειναι πρησμένες΅" ξενέρωσαν άσχημα εκείνες οι δύο που έχει στο πάνελ του :lol:
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 κρυώνω λίγο σήμερα με τα κλιματιστικά. Θα κάτσω στη δερμάτινη καρέκλα μπας και ζεσταθώ λίγο. Στις 8 το πρωί είχαμε 23 βαθμούς. έξω
YiN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 κρυώνω λίγο σήμερα με τα κλιματιστικά. Θα κάτσω στη δερμάτινη καρέκλα μπας και ζεσταθώ λίγο. Στις 8 το πρωί είχαμε 23 βαθμούς. έξω Άντε ρε γιάπη απο 'κει ρε. *Ρουφάει φραπεδιά* ΡΕ ΑΝΤΕ ΡΕ.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 #GiveHeadLike το σημερινό hashtag στο twitter με τη μεγαλύτερη κίνηση #ο_γκαντ_γουαη
YiN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 #GiveHeadLike το σημερινό hashtag στο twitter με τη μεγαλύτερη κίνηση #ο_γκαντ_γουαη Πού πάτε με τέτοια χαααασταααγκς! Εγώ πάντως στο τουήτερ βγάζω το απωθημένο πολιτικής συζήτησης που μου δημιουργεί το ινσόμνια =ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Άντε ρε γιάπη απο 'κει ρε. *Ρουφάει φραπεδιά* ΡΕ ΑΝΤΕ ΡΕ. Άσε με γιατί καίγομαι μεταφορικά πάντα *ρουφάει φρέντο καπουτσίνο*
YiN Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Άσε με γιατί καίγομαι μεταφορικά πάντα *ρουφάει φρέντο καπουτσίνο* Σιγά, θερμό αγόρι θα λερώσεις τη δερμάτινη καρέκλα. Έλα πάρτε να ευθυμήσετε: http://www.youtube.com/watch?v=Ss6eqaTW69o Μη σας ξεγελάει η μπάντα, είναι ανεβασιάρικο xD Έντιτ:...Μόλις με μπουγελώσανε τα μικρά. Και να πω την αμαρτία μου το φχαριστήθηκα.
Pantelwolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ηρθαν οι καινούριες μου bicycle cards. επιτέλους κάνω ενα φαν της προκοπής
athlios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ΑΥΤΟ. μπαινω κατα τυχη σημερα στις κινησεις μιας καρτας και βλεπω ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ. Τα γαμωσταυριδια επεσαν και η απαντηση ηταν "ελα ρε αθλιε, αφου διαβαζα για εξεταστικη,ξερεις τωρα" ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Kαι ειναι και μακρια ο τοιχος, βαριεμαι να παω να το βαρεσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις