Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

''Στυση σε απαγγελία ποιήματος στην πέμπτη δημοτικού.''

αχ... τον... μαλάκα...

είχα γράψει ένα χειρότερο, αλλά σκέφτηκα την πιθανότητα να μπει κανας άλλος στο μαγαζί αντι για σένα, κάνας μάστορας-αδερφός-ξάδερφος-ξερωγώ, θα πήγαινε στην αστυνομία με την μία.

Ρε, γιαπί είναι ακόμα το μαγαζί, κανόνισε μέχρι 30 αυγούστου να έχουν γίνει τα εγκαίνια ε.

Είχα αγγαρέψει όλη μέρα τον αδερφό μου είναι η αλήθεια. Γιαπί είναι, δεν το αρνιέμαι...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

εγώ πάντως είμαι πανέτοιμος για τας θερινάς μου διακοπάς, και καναδυό σουκουδάκια πριν από αυτές, πρώτα ο θεός...

Δημοσ.

Όταν πήγα στο μαγαζί ο χασάπης σου έπινε καφέ στον κεφενέ απέναντι από το μαγαζί του... τον πέθανες τον άνθρωπο;

Δημοσ.

εγώ πάντως είμαι πανέτοιμος για τας θερινάς μου διακοπάς, και καναδυό σουκουδάκια πριν από αυτές, πρώτα ο θεός...

resize_1336679448.gif

Δημοσ.

Όταν πήγα στο μαγαζί ο χασάπης σου έπινε καφέ στον κεφενέ απέναντι από το μαγαζί του... τον πέθανες τον άνθρωπο;

ξέρει ότι έρχομαι σε λίγο, και διασκεδάζει τώρα που έχει χρόνο. Μετά δεν θα προλαβαίνει ούτε καφέ.

resize_1336679448.gif

Πλλλάκα κάνεις. Πλλλάκα κάνεις. Κβέλερτακ; Κβέλερτακ ρε μαλάκα; Και Μουστέην; Έρχομαι. Κάνα καλό φτηνό εστιατόριο έχει εκεί παραδίπλα;

Δημοσ.

ξέρει ότι έρχομαι σε λίγο, και διασκεδάζει τώρα που έχει χρόνο. Μετά δεν θα προλαβαίνει ούτε καφέ.

Πλλλάκα κάνεις. Πλλλάκα κάνεις. Κβέλερτακ; Κβέλερτακ ρε μαλάκα; Και Μουστέην; Έρχομαι. Κάνα καλό φτηνό εστιατόριο έχει εκεί παραδίπλα;

α ρε, σχεδόν δίπλα μένω. Φέρε τα παιδιά να τα προσέχω :P

Δημοσ.

ok Γκανγκ. Θα σου φέρω τον Λούσιφερ για όσο παίζουν οι μέγκαντεθ. Να μου δώσεις μια μεγάλη ομπρέλα μόνο θα χρειαστώ ε.

Δημοσ.

Όντως το ψήνεις;

Δημοσ.

η μερα εξελισσεται ολο και πιο ΣΚΑΤΑ και γω απτο πρωι γελάω με το παραμικρο.

edit: ουτε με το παραμικρο βασικα.

Δημοσ.

ok Γκανγκ. Θα σου φέρω τον Λούσιφερ για όσο παίζουν οι μέγκαντεθ. Να μου δώσεις μια μεγάλη ομπρέλα μόνο θα χρειαστώ ε.

τι την θες την ομπρέλα ρεεεεε;

Ιερα οδος λεει, σε ποιον χωρο δεν λεει. Τεχνοπολις μηπως?

αν δεν κάνω λάθος είναι δίπλα στο καλοκαιρινό dc

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...