status Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 ?? Μπαίνει ο κάθε μαλάκας στο στούντιο με ότι έγραψε στα 13 του και νομίζει ότι προσφέρει στον πολιτισμό. Πογκρομ στους χιπχοπάδες, στους ράπερς και συναφή "μουσικα"¨είδη.;ρ
-nick- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μπαίνει ο κάθε μαλάκας στο στούντιο με ότι έγραψε στα 13 του και νομίζει ότι προσφέρει στον πολιτισμό. Πογκρομ στους χιπχοπάδες, στους ράπερς και συναφή "μουσικα"¨είδη.;ρ Αα Καλα καμμια σχεση τα σκουπιδια τυπο Alitiz και τετοια με το χιπχοπ που εχει απειρα διαμαντια ,αλλα αν δεν το καταλαβαινεις αυτο οκ
status Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Αα Καλα καμμια σχεση τα σκουπιδια τυπο Alitiz και τετοια με το χιπχοπ που εχει απειρα διαμαντια ,αλλα αν δεν το καταλαβαινεις αυτο οκ Δεν το αναγνωρίζω σαν "μουσική" όπως τα remix, mix, in the mix, mixer, blender κλπ, it's all bullshit to me.
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 ω τι του ειπε για το αυτι του και μπλα μπλα μπλα in other news ζεστη και διαβασμα ειναι λιγο heavy duty κατασταση...
-nick- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BTov9ZW4gY4 http://www.youtube.com/watch?v=1eEzzN08Moc http://www.youtube.com/watch?v=GCZrz8siv4Q Ε ναι σαν τον αλιτιζ ειναι αυτα. Και ο Βαμβακαρης ειναι το ιδιο με τον Οικονομοπουλο.
slipknot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ρατσισμός, ούτε ένας λευκός MC σε αυτά που παραθέτεις.
eSATA Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ο junky πάλι με ρωτάει άμα έχω λεφτά βάζω το χέρι στη τσέπη και του δίνω κάτι ψιλά Εδώ πέρα βλέπεις χαμένες ψυχές, χαμένα κορμιά μάνες με μωρά που σε ζητάνε ναρκωτικά μικρά παιδιά που στους δρόμους κάνουν βόλτες τη νύχτα πιτσιρίκια που σε ληστεύουν και σε παίρνουν το χρήμα Δε μ' ενδιαφέρει άμα παλεύεις ή αν είσαι σκληρός αν έχεις μεγάλα μπράτσα ή αν κάνεις kick box γυμνάζεσαι κάθε μέρα, είσαι δυνατός; μεγάλα μπράτσα σημαίνουν το μαχαίρι θα μπει στο λαιμό Έξω κάνει κρύο, βρέχει και φυσάει ο αέρας στη γωνία το κοριτσάκι παίρνει πίπα για πρέζα δε νοιάζεται κανένας γι' αυτά που βλέπω κάθε μέρα όλοι το ξέρουν, αλλά δεν το κάνουνε θέμα Γι' αυτό... ΚΟΙΤΑ Άμα έρθουν αδερφέ δε θα κρυφτώ θα πάρω ένα όπλο και θα ετοιμαστώ δε λογαριάζω θα πεθάνει κόσμος πρωτού με καθαρίσουνε δυο τρεις θα τσακώσω θέλουν να πληρώσω, θέλουν τη ζωή μου θέλουν τα λεφτά μου αλλά δε τα δίνω δε θα φύγω βαράω τον τοίχο τσαντισμένος και σαν λύκος θα τους περιμένω
-nick- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ρατσισμός, ούτε ένας λευκός MC σε αυτά που παραθέτεις. Δεν εινια θεμα ρατσισμου εινια θεμα στατιστικης. ΜΜμμμ , Beastie Boys, Looptroop/Promoe , Miilkbone
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 λοιπον επικουρα το LOS2... α απο ποτε εχουμε φαβελες στο FF...?
soturin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μα πόσο γαμάτο αβαταρ είχα και το ξέχασα... φτου σου αγόρι μου
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Ποιο αγόρι; Αυτό με το πράσινο; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2012 από cthulhucarbide
Προτεινόμενες αναρτήσεις