slipknot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ο Alitiz βαράει, δε μιλάει δεν τον νοιαζει, δε φοβαται να πεθανει δε φοβάται σημάδι, σε προσβάλει, παίρνει μπουκάλι φωνάζει ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ και στο σπάει στο κεφάλι
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ο Alitiz βαράει, δε μιλάει δεν τον νοιαζει, δε φοβαται να πεθανει δε φοβάται σημάδι, σε προσβάλει, παίρνει μπουκάλι φωνάζει ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ και στο σπάει στο κεφάλι Και πάλι βλέπω μπάτσους μπροστά απ' το καφενείο Και πέντε φιλαράκια με τα χέρια στον τοίχο Ο ένας φεύγει σφαίρα, δυο μπάτσοι από πίσω Γίνεται της πουτάνας, καλύτερα να φύγω.
slipknot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Και πάλι βλέπω μπάτσους μπροστά απ' το καφενείο Και πέντε φιλαράκια με τα χέρια στον τοίχο Ο ένας φεύγει σφαίρα, δυο μπάτσοι από πίσω Γίνεται της πουτάνας, καλύτερα να φύγω. Αυτά που έχω ζήσει δεν τα έζησες εσύ όχι, εσύ είχες πλούσιους γονείς εμείς πουλάμε crack, crystal meth, κοκαΐνη άμα θες σου φέρνω και πουτάνες στο σπίτι
athlios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 με καταστρεφετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. και εχω ακομα 5-6 ωρες.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Αυτά που έχω ζήσει δεν τα έζησες εσύ όχι, εσύ είχες πλούσιους γονείς εμείς πουλάμε crack, crystal meth, κοκαΐνη άμα θες σου φέρνω και πουτάνες στο σπίτι Στημένοι στη γωνία της πολυ-κα-τοι-κίας κάαααανουμε BUSSINESSSSSS ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
slipknot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Στημένοι στη γωνία της πολυ-κα-τοι-κίας κάαααανουμε BUSSINESSSSSS ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. Μαζεύτηκαν αλήτες, ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ τι θες; η δικιά μας συμμορία γαμάει, η δικιά σου παίρνει πίπες τι είπες; προσοχή! θα φας ξύλο οι γονείς σου δε θα σε γνωρίζουν στο νοσοκομείο
athlios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 ΚΩΣΤΑκη ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ χαλαρωστε λιγο. ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ. καθε μερα ρε.
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μαζεύτηκαν αλήτες, ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ τι θες; η δικιά μας συμμορία γαμάει, η δικιά σου παίρνει πίπες τι είπες; προσοχή! θα φας ξύλο οι γονείς σου δε θα σε γνωρίζουν στο νοσοκομείο η πουτάνα δεν αντιμιλάει, δεν αντιμιλάει. ©
status Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ήρθε η ώρα να κλείσουν τις πόρτες τους μερικά στουντιο μου φαίνεται, it's 1950's all over again.
slipknot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 η πουτάνα δεν αντιμιλάει, δεν αντιμιλάει. © Ο junky πάλι με ρωτάει άμα έχω λεφτά βάζω το χέρι στη τσέπη και του δίνω κάτι ψιλά Εδώ πέρα βλέπεις χαμένες ψυχές, χαμένα κορμιά μάνες με μωρά που σε ζητάνε ναρκωτικά μικρά παιδιά που στους δρόμους κάνουν βόλτες τη νύχτα πιτσιρίκια που σε ληστεύουν και σε παίρνουν το χρήμα Δε μ' ενδιαφέρει άμα παλεύεις ή αν είσαι σκληρός αν έχεις μεγάλα μπράτσα ή αν κάνεις kick box γυμνάζεσαι κάθε μέρα, είσαι δυνατός; μεγάλα μπράτσα σημαίνουν το μαχαίρι θα μπει στο λαιμό Έξω κάνει κρύο, βρέχει και φυσάει ο αέρας στη γωνία το κοριτσάκι παίρνει πίπα για πρέζα δε νοιάζεται κανένας γι' αυτά που βλέπω κάθε μέρα όλοι το ξέρουν, αλλά δεν το κάνουνε θέμα Γι' αυτό... ΚΟΙΤΑ
-nick- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ήρθε η ώρα να κλείσουν τις πόρτες τους μερικά στουντιο μου φαίνεται, it's 1950's all over again. ??
Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ο junky πάλι με ρωτάει άμα έχω λεφτά βάζω το χέρι στη τσέπη και του δίνω κάτι ψιλά Εδώ πέρα βλέπεις χαμένες ψυχές, χαμένα κορμιά μάνες με μωρά που σε ζητάνε ναρκωτικά μικρά παιδιά που στους δρόμους κάνουν βόλτες τη νύχτα πιτσιρίκια που σε ληστεύουν και σε παίρνουν το χρήμα Δε μ' ενδιαφέρει άμα παλεύεις ή αν είσαι σκληρός αν έχεις μεγάλα μπράτσα ή αν κάνεις kick box γυμνάζεσαι κάθε μέρα, είσαι δυνατός; μεγάλα μπράτσα σημαίνουν το μαχαίρι θα μπει στο λαιμό Έξω κάνει κρύο, βρέχει και φυσάει ο αέρας στη γωνία το κοριτσάκι παίρνει πίπα για πρέζα δε νοιάζεται κανένας γι' αυτά που βλέπω κάθε μέρα όλοι το ξέρουν, αλλά δεν το κάνουνε θέμα Γι' αυτό... ΚΟΙΤΑ A... A,A... Slipknot 2012... Α... Insomnia... A...
Προτεινόμενες αναρτήσεις