insomniaK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ασε το εχω δει και αυτο... γαμω την 'μουρικα! τo domenica? και αυτο το ειχα δει στο unique eats... ΓΑΜΩ ΤΗΝ 'ΜΟΥΡΙΚΑ! Τελικά ήρθαμε στο satsuma. Κοιτά το σάντουιτς με το αχλάδι... Ο χώρος. Και να ξεκλειδωθει σε κανά δίωρο "το πάντα μαλακας" αλλιώς θα ανοίξω "το κοάλα μαλακας". Οκ αποτυχημένο.
Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 τι να πει μπροστα στο sandwich χωρις ψωμι που εφαγα? lettuce wrap με κοτοπουλο, bacon μπυρας, μανιταρια, τυρι, γιαουρτι jalapenos και ντοματα. πρεπει να παω ξανα αμερικα συντομα... δεν στελνεις ενα κουτι king size peanut butter twix?
insomniaK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Είναι καλό σε λέω το σάντουιτς. Πολύ καλό. Και το μαγαζί. Και ο κόσμος. Peanut butter? No no no No. NO!
Toufas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ναι ρε το πιστευω, απλα λεω ποσο λιγο ηταν αυτο που εφαγα εγω. αυτο με το αχλαδι ακουγετε γαματο. βλεπω εχει και kale juice... ολο το ακουω αυτο peanut butter rules!
insomniaK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Λέμε όχι στο peanut butter jelly. Σε εσάς, διότι τα ανίψια μου, το λατρεύουν. Να σημειώσουμε εδώ πως φτύνουν τη φέτα! Τη φέτα! Τα αθεοφοβα!!! Τη φέτα!!! Εντιτ: γω μαι ο θεός.
insomniaK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Όντως, οι κακόγουστοι. Που δεν μπορούν να ναι συγγενείς μου. Yin, πάμε στο θέμα με τη "μάστιγα/κλοπές";
YiN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Όντως, οι κακόγουστοι. Που δεν μπορούν να ναι συγγενείς μου. Yin, πάμε στο θέμα με τη "μάστιγα/κλοπές"; Γιου αρ ηβιλ.
status Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Τελικά ήρθαμε στο satsuma. Κοιτά το σάντουιτς με το αχλάδι... Ο χώρος. Και να ξεκλειδωθει σε κανά δίωρο "το πάντα μαλακας" αλλιώς θα ανοίξω "το κοάλα μαλακας". Οκ αποτυχημένο. Στην είσοδο μπυραρίας/μπαρ/wanna be rockάδικο.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις