leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 oχι ρε γαμωτο δε το ειχα προσεξει. Να πουμε κατα τις 1μιση ? να πείτε. Όπως το θυμόμουν. Μόνο φρυγανιές. Άντε μηπως βάλω και λιγο μελάκι τηλεφωνάκι ντελιβεράκι; Ή αλλιώς, κρασί κόκκινο έχεις να παπαριάσεις τις φρυγανιές μέσα; Πίνεις και τρως ταυτόχρονα. Αααααργκκκχχχχ, θα σκάσει η κοιλιά μου γαμώ τον κασιδιάρη και την κανέλη και τον παυλόπουλο όλον μέσα.
athlios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 νομιζω πως καπου δω γυρω ειδα ενα πολιτικο ποστ...
gang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 να πείτε. τηλεφωνάκι ντελιβεράκι; Ή αλλιώς, κρασί κόκκινο έχεις να παπαριάσεις τις φρυγανιές μέσα; Πίνεις και τρως ταυτόχρονα. μπα δεν το ψηνω απ εξω. φρυγανιες με μελι
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 πω πω, Γερμανία - Πορτογαλία αύριο βράδυ βλέπω! Ρονάλντο, ο ΖΒΑΗΝΣΤΑΗΓΚΕΡ!
gang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 νομιζω πως καπου δω γυρω ειδα ενα πολιτικο ποστ... φορτίζει καλά το κινητό;;
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 μπα δεν το ψηνω απ εξω. φρυγανιες με μελι βάλε και κανελίτσα από πάνω. Γαμάει.
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 λοιπόν, πάω να κοιμηθώ. Παρακαλάτε να μην ξυπνήσει κανένα από τα γκομενάκια, πληζ, δεν θα το αντέξω, είμαι λιάρδα και δεν θα σηκώνομαι ούτε με κανόνι, και η πόντια δουλεύει 5:30 το πρωί, θα με βαράει να ξυπνήσω. Προσευχηθείτε στον Πανάγαθο.
gang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 βάλε και κανελίτσα από πάνω. Γαμάει. τι το πέρασες ρε; Λεφτεροκουζίνα; Εδώ έχει τα πάρα πολύ βασικά...
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εεε ρε κολητέ, πάρε ένα βαζάκι κανέλα, μπαίνει παντού ναούμ. Πάνω από το μέλι, το ρυζόγαλο, σε καμιά σάλτσα ντομάτα, σε ένα σωρό. Μάλιστα ο συνδυασμός μέλι-κανέλα είναι γαμάτο φάρμακο για βήχα παντός είδους, αλήθεια, δοκιμασμένο στα παιδιά.
gang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Νταξει γιατρέ. Με έψησες να πάρω κανέλα για τις 3 εβδομάδες που θα είμαι ακόμα εδώ μέσα
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ναι Άθλιε, μάντεψε και πού μπαίνουν ωραία τα ΚΑΝΕΛΟΞΥΛΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις