leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ποιά τρίτη ρε, δεν υπάρχει τρίτη, θα είμαι στο τροχόσπιτο, δεν έχει ούτε τιβί ούτε ρεύμα ούτε τίποτα κειπέρα.
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 α ναι, σωστά. Θα πάω στον Αλέκο. Τι λε ρε, στον φορουμόμπατσο; Ουστ ρε, δεν θα έβλεπα μαζί του ματς ούτε αν ήταν τελικός μουντιάλ ΑΕΚ-Γερμανία και είχε την μοναδική τιβί στον πλανήτη.
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 θα πάω το μεσημέρι έξω από το μαγαζί του, με έναν φραπέ στο χέρι, και θα τον βλεπω να ιδρώνει. Ναι. Αυτό θα κάνω.
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 λιγο πιο πέρα απο το σπίτι μου ειναι μια πλατεία και έχουν στίσει γλέντι και με ενοχλούν τα τραγουδια τους τι να κάνω για να σταματήσουν να πάω και καλά να δω και να μου πέσει καταλάθος νερό στον ενισχυτή τους η θα μου πουν τίποτα?
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 εχουν βάλει κατι τραγουδια ελα στην παρέα μας φαντάρε αλλα δεν ειμαι φαντάρος να τα βάλουν σε δυο μήνες να παω που θα είμαι τώρα δεν ειναι λογικο
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ε σε λίγο θα τελειώσει, τι διάλο, πόσα τραγούδια για φαντάρους έχουν, πάνε μετά.
leftermann Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 φάε και κοιμήσου. Πρόσεξε την σειρά. Δεν μπορείς να κοιμηθείς και να φας, μόνο να φας και να κοιμηθείς. μπουυυυυρπ. Με γάμησαν τα ποπκόρν, μια χαρά ήμουν πριν τα φάω.
gang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 φάε και κοιμήσου. Πρόσεξε την σειρά. Δεν μπορείς να κοιμηθείς και να φας, μόνο να φας και να κοιμηθείς. μπουυυυυρπ. Με γάμησαν τα ποπκόρν, μια χαρά ήμουν πριν τα φάω. Πάω να δω τι έχω.
athlios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 αφού είναι φουλ το ινμποξ σου ρε μουνί. oχι ρε γαμωτο δε το ειχα προσεξει. Να πουμε κατα τις 1μιση ?
gang Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Όπως το θυμόμουν. Μόνο φρυγανιές. Άντε μηπως βάλω και λιγο μελάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις