YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 *υποκειμενικά εννοούσα. Γκανγκ, γενικά αποφεύγω να εκθέτω άποψη για γκόμενες σε άντρες που δεν με γνωρίζουν καλά γιατί όλο και κάποιος παπάρας θα πεταχτεί να μιλήσει για γυναικεία ζήλεια, κατφαητς, κότες κ.ο.κ. Οπότε όχι, δεν μιλάω.
gang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οκ οκ. Λογική τοποθέτηση. ---------------------------------- φωτιά η πουτάνα η Ρωσία
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τσάκαλος είσαι ναι, το έχω πάθει τελευταία αυτό. Μπύρα-βότκα 1-4. Ο Πάβελ Νεντβεντ σταμάτησε το ποδόσφαιρο ε;
athlios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Βυζιά Διαβάζω. Να τα θυμομαστε αυτα μετα που θα ειμαι απο πισι.
gang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ο Πάβελ Νεντβεντ σταμάτησε το ποδόσφαιρο ε; Ναι ρε γαμώτο. Πολύ παίχτουρας. Κατα τα άλλα, με το πόσο παθιασμένα παίζουν οι Ρώσοι και παρά το 4-1 μου δίνουν την εντύπωση ότι πριν το ματς οι Τσέχοι τους έβριζαν τις μάνες. Ή τον Πούτιν Βυζιά Διαβάζω. Να τα θυμομαστε αυτα μετα που θα ειμαι απο πισι. Το ποστ μου δεν το είδες; Πάει κι η αναφορά. Ώρα για ξεκούραση. Τι ανάγκη έεεεεεεεχεις εσύ;;;
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 εμείς πότε παίζουμε με τα κομούνια; Να στείλουμε τον Κασιδιάρη να τους γαμήσει το κέρατο.
gang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 εμείς πότε παίζουμε με τα κομούνια; Να στείλουμε τον Κασιδιάρη να τους γαμήσει το κέρατο. Σάββατο. Αν συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, θα νικήσουν Τρίτη την Πολωνία και ελπίζω να έρθουν με τα δεύτερα. Αντε βρε νουμερο. εεεεε τζομπανάκοοοοοοοοοοο Στα @@ σου όλααααααα
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αντε βρε νουμερο. σκάσε μη σου βάλω κάναν ριζοσπάστη στο γκώλο ε.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ποια παπάρια μου ρε; Που ξύπνησα 9 η ώρα να δώσω; Που καθόμουν απ'τις 5 και έγραφα αναφορά;
gang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ποια παπάρια μου ρε; Που ξύπνησα 9 η ώρα να δώσω; Που καθόμουν απ'τις 5 και έγραφα αναφορά; ναι ρε. Για σένα είναι η ζωή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις