Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

κατσε εχω ερωτηση

αυτο

6060518726_e5dafe38af_z.jpg

πως θα το πλύνω?

πεταω νερα χλωρινες κλπ ή θα φουσκώσει?

Δημοσ.

ναι δεδομένου οτι θα στεγνώσει άμεσα απο την ντάλα.

με τη χλωρινη τι γινεται ομως?

(δεν με νοιαζει αν θα ξεβαψει, για φουσκωμα λεω)

Δημοσ.

πιστευω εχει να κανει με την αποροφιτικοτητα του ξυλου , αμα στεγνωσει καλα θα ειναι κομπλε αλλα δεν ξερω και 100%

Δημοσ.

Μεχρι πριν 2 ωρες νομιζα οτι τα ειχα δει ολα σε αυτη την ζωη.Απαντωντας στην προκληση του αρρωστου αδερφου μου,οτι κ καλα δεν θα αντεχα να δω μερικα βιντεακια....τα ειδα ολα.Μεταξυ αυτων εναν αρρωστο να ακρωτηριαζει ολο το ''πακετο'' του,2 σαικο τυπισσες να τρωνε σκατα σε ποτηρι κανωντας εμετο η μια στην αλλη,ενα μπαζο να χωνει κατσαβιδι στην ουρηθρα του,εναν τυπα να τον τρωει απο αλογο (κ αργοτερα να πεθαινει) και το κερασακι στην τουρτα....τον αληθινο διαμελισμο ενος ανθρωπου απο 3 γκαου ατομα.Το τελευταιο απορω πως υπαρχει ακομα στο νετ....

Δοκιμασα τα ορια μου κ πλεον μετα απο αυτα που ειδα πιστευω εκλεισα σαν ανθρωπος!Παιζει πολυ αρρωστια εκει εξω λεμε

Δημοσ.

και ο ψηφος τους μετραει σαν τον δικο σου και τον δικο μου...

Μεχρι πριν 2 ωρες νομιζα οτι τα ειχα δει ολα σε αυτη την ζωη.Απαντωντας στην προκληση του αρρωστου αδερφου μου,οτι κ καλα δεν θα αντεχα να δω μερικα βιντεακια....τα ειδα ολα.Μεταξυ αυτων εναν αρρωστο να ακρωτηριαζει ολο το ''πακετο'' του,2 σαικο τυπισσες να τρωνε σκατα σε ποτηρι κανωντας εμετο η μια στην αλλη,ενα μπαζο να χωνει κατσαβιδι στην ουρηθρα του,εναν τυπα να τον τρωει απο αλογο (κ αργοτερα να πεθαινει) και το κερασακι στην τουρτα....τον αληθινο διαμελισμο ενος ανθρωπου απο 3 γκαου ατομα.Το τελευταιο απορω πως υπαρχει ακομα στο νετ....

Δοκιμασα τα ορια μου κ πλεον μετα απο αυτα που ειδα πιστευω εκλεισα σαν ανθρωπος!Παιζει πολυ αρρωστια εκει εξω λεμε

εισαι μικρος, εχεις ακομα να δεις :P

Δημοσ.

Ποιος ειναι πιο αρρωστος, αυτοι που τα κανουν ή αυτοι που τα βλεπουν? :P

Δημοσ.

ισα να πουμε.Αυτα που εχει ΚΑΝΕΙ ο Τοξο λιγοι στον πλανητη ειχαν την τιμη

Εχεις να δεις πολλααααααα ακομα :P

Δημοσ.

Εχεις να δεις πολλααααααα ακομα :P

Τουφα οτι στοιχημα θες οτι οσα εχει ΚΑΝΕΙ ο Τοξο εσυ ουτε στα ονειρα σου.Ασε τα βιντεο της παπατζας να πουμε κ περνα στο ρηαλ αξιον :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...