athlios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Στειλε τι θες, αν και μπορουσες να απαντησεις σε παλιοτερη συνομιλια.
Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Στω facebouk αιχουν αιξστασeιαστοι με τις χτεσεινες μαπαις παντος.
athlios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ε ναι. Παρηγγειλα 2 ,να σε κανω δώρο το ενα οταν έρθεις. Τι χρώμα θελεις το πανι πες μου. Εχουνε και κρυφο πηγαδι απο κάτω.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σύνθημα σε δρόμο: Όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά στους φασίστες.
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σύνθημα σε δρόμο: Όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά στους φασίστες.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Στω facebouk αιχουν αιξστασeιαστοι με τις χτεσεινες μαπαις παντος. έμα τοιμύ
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 τι χρειάζεται για να γίνω ιδρυτής οργάνωσης?(νόμιμης) θα έχουμε δικο μας χώρο που θα μαζευόμαστε για να πιούμε τσάι και να συζητήσουμε τα τεκταινόμενα
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 σκέφτομαι πως θα ήταν να έβγαινα κάποια μέρα πρωθυπουργός και συγκινούμε , εσείς? φανταστείτε τι θα έκανα , έχω τόσα μέσα στο κεφάλι μου που ειναι έτοιμο να κάνει μπουμ μπραφ μπραφ και να αρχίσει βγάζει καπνούς ! αλλα επειδή δεν πρόκειται να γίνει αυτό, μηπως να στείλω τις ιδέες μου με fax στον επόμενο πρωθυπουργό στις 18 του μηνα? τις διαβάζουν η οχι ?
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 σκέφτομαι πως θα ήταν να έβγαινα κάποια μέρα πρωθυπουργός και συγκινούμε , εσείς? φανταστείτε τι θα έκανα , έχω τόσα μέσα στο κεφάλι μου που ειναι έτοιμο να κάνει μπουμ μπραφ μπραφ και να αρχίσει βγάζει καπνούς ! αλλα επειδή δεν πρόκειται να γίνει αυτό, μηπως να στείλω τις ιδέες μου με fax στον επόμενο πρωθυπουργό στις 18 του μηνα? τις διαβάζουν η οχι ? αυτο...
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 23. «Όταν ακούετε ότι ο πόλεμος άρχισε, τότε κοντά είναι». 47. «Ο χαλασμός θα γίνει από ένα κασσιδιάρη». 52. «Ό,τι σας ζητούν, να δίνετε · ψυχές μόνον να γλιτώνετε». 68. «Θα βάλουν φόρο στις κόττες και στα παράθυρα». 81. «Η Γαλλία θα ελευθερώση πολλά ελληνικά μέρη και ιδίως οι Ιταλοί». 84. «Θα έρθη καιρός, που θα φέρη γύρες ο διάβολος με το κολοκύθι του». 93. «Να έχετε τρεις θύρες · αν σας πιάσουν τη μια, να φύγετε από την άλλη».
Προτεινόμενες αναρτήσεις