Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Το εγραψα ηδη. Pappou ας πουμε ότι στην αιθουσα καθονται κατι τυπαδες που εχουν παρει απο ενα ντοριτος, 2-3 κοκακολες ο καθενας, κατι γαριδακια κλπ και τρωνε και σχολιαζουν σε οοοοολη την ταινια.. Σε φαση μην ανοιγεις την πορτα, τωρα θα δειξει το αλιεν και δεν μπορω, πωωω κοιτα τι εκανε κλπ κλπ κλπ... Για πότε να ρυθμίσω την υπενθύμιση; Οταν βγει το dark knight θελω επι ενα μηνα καθε πρωι να μου υπενθυμιζεις με pm να μην παω να το δω. Αν και εκει θα βρω καμια προβολη Σαββατο ή καθημερινη χαραματα στην πιο απομακρυσμενη αιθουσα απο το κεντρο της πολης.
gang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΓΙΑΤΙ ΡΕ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Το εγραψα ηδη. Pappou ας πουμε ότι στην αιθουσα καθονται κατι τυπαδες που εχουν παρει απο ενα ντοριτος, 2-3 κοκακολες ο καθενας, κατι γαριδακια κλπ και τρωνε και σχολιαζουν σε οοοοολη την ταινια.. Σε φαση μην ανοιγεις την πορτα, τωρα θα δειξει το αλιεν και δεν μπορω, πωωω κοιτα τι εκανε κλπ κλπ κλπ... Ρε Μπιλι κάτι τέτοια καφριλίκια δεν κάναμε μια φορά σε μια θρίλερ ταινία;
angmar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θυμηστε μου να μην ξαναπαω σινεμα αν δεν βρω αιθουσα να κανει ατομικες προβολες. Ψιλομουφα το Προμιθιους. Village στη V-Max;
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ... Και να σου πω, ποδόσφαιρο βλέπεις; Ρε Μπιλι κάτι τέτοια καφριλίκια δεν κάναμε μια φορά σε μια θρίλερ ταινία; Σινεμά;
status Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θυμηστε μου να μην ξαναπαω σινεμα αν δεν βρω αιθουσα να κανει ατομικες προβολες. Ψιλομουφα το Προμιθιους. ΣΚΑΣΕ! :* Το εγραψα ηδη. Pappou ας πουμε ότι στην αιθουσα καθονται κατι τυπαδες που εχουν παρει απο ενα ντοριτος, 2-3 κοκακολες ο καθενας, κατι γαριδακια κλπ και τρωνε και σχολιαζουν σε οοοοολη την ταινια.. Σε φαση μην ανοιγεις την πορτα, τωρα θα δειξει το αλιεν και δεν μπορω, πωωω κοιτα τι εκανε κλπ κλπ κλπ... Πας στο αφτί τους και τους κλάνεις όσο πιο δυνατά μπορείς.;ρ
gang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Και να σου πω, ποδόσφαιρο βλέπεις; Σινεμά; Ναι ρε. Δεν μιλάμε για σπίτι. Σπίτι ΔΕΝ βλέπουμε ταινία.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Village στη V-Max; Οταν κερδισω το τζοκερ Μαλλον σπιτι μου σε mkv. Και να σου πω, ποδόσφαιρο βλέπεις; Μονο μπασκετ.
gang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΣΚΑΣΕ! :* Πας στο αφτί τους και τους κλάνεις όσο πιο δυνατά μπορείς.;ρ μήπως θες να πεις "Ρευτείς";
angmar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οταν κερδισω το τζοκερ Μαλλον σπιτι μου σε mkv. Εννοούσα αν είδες το prometheus στο village στη v-max γιατί από κει μόλις γύρισα.
status Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 μήπως θες να πεις "Ρευτείς"; Ότι είναι πιο βολικό. η κλανιά θα τους κόψει και την όρεξη.;ρ
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ναι ρε. Δεν μιλάμε για σπίτι. Σπίτι ΔΕΝ βλέπουμε ταινία. Δε θυμάμαι να'χεις πατήσει και ποτέ σινεμά. =ρ Μήπως στο The Village; Ή στο The Happening; Μονο μπασκετ. Και για δε περίμενες να ξεκινήσει το EURO να είναι άδειες οι αίθουσες; (ρε)
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εννοούσα αν είδες το prometheus στο village στη v-max γιατί από κει μόλις γύρισα. A, οχι. Αλφα οντεον. Πηγαινε να γραψεις στο τοπικ του Προμιθιους ότι ηταν μουφα Και για δε περίμενες να ξεκινήσει το EURO να είναι άδειες οι αίθουσες; (ρε) Ποτε ξεκιναει;
gang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δε θυμάμαι να'χεις πατήσει και ποτέ σινεμά. =ρ Μήπως στο The Village; Ή στο The Happening; Μια φορά στο τέξας ρε φιλε. Παλιά. Δεν θυμάμαι ταινία. Το μόνο που θυμάμαι είναι να καθόμαστε πίσω και κέντρο, δηλαδή κάτω από τον προβολέα. Και σχολίαζα εγώ κυρίως και τρολαρα την ταινία. Ποτε ξεκιναει; Αύριο.7.Εθνικάρα.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αύριο. http://www.youtube.com/watch?v=4WTMEDsKn2c
Προτεινόμενες αναρτήσεις