YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 (Εγώ πάντως έπιανα από την ουρά τη γάτα που είχαμε και τη γυρνούσα στον αέρα σαν λάσο, νορμάλ πράματα)
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 επίσης, το πάσχα πιάναμε κάτι μεγάλες αράχνες, αυτές με τα μαγάλα πόδια και το μικρό σώμα, τις βάζαμε κάτω από ένα κουπάκι παγωτού, και βάζαμε κι ένα δυναμιτάκι (αυτά που πουλούσαν παλιά τα πάσχατα, τώρα απαγορεύτηκαν). Καύλα.
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 επίσης, το πάσχα πιάναμε κάτι μεγάλες αράχνες, αυτές με τα μαγάλα πόδια και το μικρό σώμα, τις βάζαμε κάτω από ένα κουπάκι παγωτού, και βάζαμε κι ένα δυναμιτάκι (αυτά που πουλούσαν παλιά τα πάσχατα, τώρα απαγορεύτηκαν). Καύλα. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥΒΛΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ
Sellers Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Το καλοκαίρι, 3 η ώρα τα χαράματα, έβγαινα στο μπαλκόνι με ένα κουτί σπίρτα, έπαιρνα ένα, και άναβα ενα φιδάκι. Μπαι μπαι κουνούπια. Τι να πεις; Νεανικές τρέλες.
leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥΒΛΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ αμέ! Κάθε πάσχα!
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥΒΛΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ caps;
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Το καλοκαίρι, 3 η ώρα τα χαράματα, έβγαινα στο μπαλκόνι με ένα κουτί σπίρτα, έπαιρνα ένα, και άναβα ενα φιδάκι. Μπαι μπαι κουνούπια. Τι να πεις; Νεανικές τρέλες. Σε λίγο θα μας πεις ότι κατουρούσες και τα μικρόβια της τουαλέτας σου. Αναίσχυντε. αμέ! Κάθε πάσχα! Πτου σου. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ caps; Είναι κρατικό μυστικό. Γράφεις κάτι με μικρά και μετά κάνεις έντιτ και το σβήνεις.
Sellers Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Σε λίγο θα μας πεις ότι κατουρούσες και τα μικρόβια της τουαλέτας σου. Αναίσχυντε. Όχι, αλλά είναι αλήθεια ότι στόχευα κολλημένη ακαθαρσία να την ξεκολλήσω.
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Όχι, αλλά είναι αλήθεια ότι στόχευα κολλημένη ακαθαρσία να την ξεκολλήσω. Αγαπημένε μου σέλλερα, τσάμπα τα λεφτά στο βιβλίο. Το επόμενο δώρο που θα σου κάνω:
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θυμηστε μου να μην ξαναπαω σινεμα αν δεν βρω αιθουσα να κανει ατομικες προβολες. Ψιλομουφα το Προμιθιους.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θυμηστε μου να μην ξαναπαω σινεμα αν δεν βρω αιθουσα να κανει ατομικες προβολες. Ψιλομουφα το Προμιθιους. ΓΙΑΤΙ ΡΕ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θυμηστε μου να μην ξαναπαω σινεμα αν δεν βρω αιθουσα να κανει ατομικες προβολες. Ψιλομουφα το Προμιθιους. πηγαινε απο εκει και γραψτο για να ξεκινησει holy war
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θυμηστε μου να μην ξαναπαω σινεμα αν δεν βρω αιθουσα να κανει ατομικες προβολες. Ψιλομουφα το Προμιθιους. Για πότε να ρυθμίσω την υπενθύμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις