nicoc89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 σημερα εκεί που καθόμουν μου ήρθε επιφότιμα να γράψω τραγουδι δειτε ενα ντέμο τσικι μπαμ μπαμ τσικι μπαμ μπαμ μπαίνω μες το τραμ τραμ ενα κατσίκι κάνει γάβ γάβ και ενας σκύλος μπε μπε ο καλύτερος σου φίλος αδερφέ
athlios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 τα κουνούπια γαμιούνται. Που να τα σπάσει ο κασιδιάρης στο ξύλο. και δω γαμιωντας μας πανε φετος ρε...
leftermann Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 και δω γαμιωντας μας πανε φετος ρε... έχω 2 βαπόνα να καίνε από τις 8 μέσα στο σπίτι, και την μικρή την έχουν λιανίσει. Την λούζω στο αουτάν (κάτι σαν αουτάν) την έρμη. Για μπαλκόνι δεν το συζητώ, κυρίως την ώρα που σουρουπώνει.
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 έχω 2 βαπόνα να καίνε από τις 8 μέσα στο σπίτι, και την μικρή την έχουν λιανίσει. Την λούζω στο αουτάν (κάτι σαν αουτάν) την έρμη. Για μπαλκόνι δεν το συζητώ, κυρίως την ώρα που σουρουπώνει. Ε, νοίκιασε ένα rimental ρε τσίπη και εσύ;ρ
athlios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 εγώ άρχισα να καπνίζω φιδάκια ρε. Επισης στα μωρα γαμιεται ο Διας λες και τα τσιμπαει δεινοσαυρος ειναι. ΠΛΑΣ με εχει τσιμπισει στο ματι κουνουπι απο προχθες κ ακομα σα τη Κανελη ειμαι.
YiN Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μία το μάτι, μία το αυτί σε λίγο θα γίνεις Ελεν Κελλερ.
leftermann Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ε, νοίκιασε ένα rimental ρε τσίπη και εσύ;ρ τι είναι τούτο;
athlios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μία το μάτι, μία το αυτί σε λίγο θα γίνεις Ελεν Κελλερ. Α παπαρια ρε. Το δεξι ειναι μπασταρδακι, σκεφτομαι να το κοψω πλεον. αυτι ε.
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 τι είναι τούτο; Αντι αεροπορικό, κάνει και για κουνούπια.;ρ
leftermann Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 α. Θα νοικιάσω. Δύο τουλάχιστον, ένα σε κάθε μπαλκονόπορτα.
sabpaxa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 στο μπαλκονι με την ηλεκτρικη σκουπα βγαινω.. τα γαμω τη μανα. η μειωση του πληθησμου,στη περιοχη του μπαλλλκονιου μο ειναι εμφανης. πεταω που κ που και κανα ΦΑΠ-ΦΑΠ-ΦΑΠ(φαπιδια) για να βαζουνε και μυαλλλο.
status Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 α. Θα νοικιάσω. Δύο τουλάχιστον, ένα σε κάθε μπαλκονόπορτα. http://www.youtube.com/watch?v=fwyMuwNYKvI
athlios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 στο μπαλκονι με την ηλεκτρικη σκουπα βγαινω.. τα γαμω τη μανα. η μειωση του πληθησμου,στη περιοχη του μπαλλλκονιου μο ειναι εμφανης. πεταω που κ που και κανα ΦΑΠ-ΦΑΠ-ΦΑΠ(φαπιδια) για να βαζουνε και μυαλλλο. ε και γω εχω βαρεθει να βαραω παλαμακια ρε γαμωτο.
leftermann Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 θα πάρω να ψεκάσω. Στο τροχόσπιτο παίρνω και ψεκάζω με ένα φαρμάκι που πουλάνε στα γεωπονικά, στην Φράγγων. Κάνει καλή δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις