alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 πως γκενεν αυτο. είσαι λίγο στην πιάτσα, έχεις υπομονή στο πότε και στο τι θα αγοράσεις, τυχαίνει και κάνα καλό όπως αυτό τώρα που πήρα τον imac και το air... γίνεται.
athlios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ε μαλακιες του πατερα. Επιδοτησεις και πιπες.
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Kάποια στιγμή. Πιστεύω 1 χρονάκι το έχεις ακόμα σίγουρο με αυτό. Ναι για βασικά πράγματα είναι μια χαρά. Κάνα παιχνιδάκι θα ήθελα να παίζει πιο άνετα μήπως και το άνοιγα πιο συχνά. Βασικά με βλέπω να πηγαίνω για ipad και να παίρνω ένα μπουρένιο gaming laptop να ηρεμήσω. είσαι λίγο στην πιάτσα, έχεις υπομονή στο πότε και στο τι θα αγοράσεις, τυχαίνει και κάνα καλό όπως αυτό τώρα που πήρα τον imac και το air... γίνεται. Το αυτό. Όρεξη να έχεις και μπορείς εύκολα να κάνεις τράμπες που αν μη τι άλλο σε φέρνουν στα λεφτά σου. Πήρες και imac και air σε μπαγάσα; Wtf.
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 LEFTERMANN ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΑΝΟΙΞΕ. ΠΑΡΤΑΠΑΠΑΡΓΙΑΜΟΥ ΑΜΑΞΑΡΑ ΘΡΥΛΟΣ
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Βοήθημα -- edit : ωραίο το ιντερνετ του wii , το απο πάνω το πόσταρα απο το wii μου λολ
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το αυτό. Όρεξη να έχεις και μπορείς εύκολα να κάνεις τράμπες που αν μη τι άλλο σε φέρνουν στα λεφτά σου. Πήρες και imac και air σε μπαγάσα; Wtf. Έπρεπε, δεν κάνω πλάκα. Έπρεπε να συμπληρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό από την επιδότηση και έπρεπε να είναι mac σύμφωνα με το προτιμολόγιο. Ήθελα να πάρω 2 imac ένα για μένα και έναν για τον κολλητό μου αλλά δεν έφτανε. Οπότε προτίμησα έναν imac και ένα air. Περίσσεψαν και 100 ευρώ και τα έκανα magic trackpad και ένα ακόμα mighty mouse... Απλά το air θα έρθει από Δευτέρα μάλλον. LEFTERMANN ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΑΝΟΙΞΕ. ΠΑΡΤΑΠΑΠΑΡΓΙΑΜΟΥ ΑΜΑΞΑΡΑ ΘΡΥΛΟΣ τράκαρες ρε μαλάκα;
vocals_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Άντε το ξημέρωμα οδεύω για το χωριό. Finally Επίσης, όντως ρε συ τράκαρες;
athlios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 LEFTERMANN ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΑΝΟΙΞΕ. ΠΑΡΤΑΠΑΠΑΡΓΙΑΜΟΥ ΑΜΑΞΑΡΑ ΘΡΥΛΟΣ ελα ρε πουστη μου και ονειρευομουν βιντεο με το σκηνικο που ελεγε το γιν. Κριμα. Μη το σουταρεις αμα κουνιεται.
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ελα ρε πουστη μου και ονειρευομουν βιντεο με το σκηνικο που ελεγε το γιν. Κριμα. Μη το σουταρεις αμα κουνιεται. Ποιο σκηνικό;
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Με τα ρόπαλα μάλλον. Και ναι, τράκαρα. Μου πετάχτηκε μπροστά ένας μπάρμπας που 'κοψε ένα στοπ. Άμα φτιάχνεται, εννοείται το κρατάω.
gnsX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Με τα ρόπαλα μάλλον. Και ναι, τράκαρα. Μου πετάχτηκε μπροστά ένας μπάρμπας που 'κοψε ένα στοπ. Άμα φτιάχνεται, εννοείται το κρατάω. πετάχτηκε μπροστά σου ένα stop και δεν πρόλαβες να το δεις;
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και τους καθρέφτες. πετάχτηκε μπροστά σου ένα stop και δεν πρόλαβες να το δεις; Παραβίασε στοπ ο μπάρμπας ρε παιδί μου. Και του 'σκασα πάνω με καμιά 70άρα.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 πετάχτηκε μπροστά σου ένα stop και δεν πρόλαβες να το δεις; Πεταχτηκε ενας μπαρμπας που ειπε ΣΤΟΠ ή κρατουσε ενα στοπ. Παραβίασε στοπ ο μπάρμπας ρε παιδί μου. Και του 'σκασα πάνω με καμιά 70άρα. Τον σκοτωσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις