viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 That awkward moment, όταν μετά από 1 χρόνο μαθαίνεις ότι συμφοιτητής είχε μπλέξει στο παρελθόν με human trafficking και ότι τώρα χρηματοδοτεί τις σπουδές του όντας ιδιοκτήτης μπορντέλου και "μοντέλων" στη χώρα του XD Καλά μου το λέγανε ότι θα κάνω καλές και χρήσιμες γνωριμίες δω πέρα. fast money αυτή και μερικές άλλες. Η ταχύτητα με την οποία μπαζεύουν (θέλουν λιγότερο από χρόνο) είναι εξωπραγματική true true
caution Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 To αντιθετο ειναι πιο σκαλωτικο πιστευω. Να ήταν μπαζάκι, να στην έπεφτε, να την είχες στο κλάσιμο και πέντε χρόνια μετά να έχει γίνει καθαρόαιμο ε; Ναι, μαλακία... και νομίζω όλοι ξέρουμε μία τέτοια ιστορία.
kosmasgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Λίγο αν φάνε τα κωλιά τους γεμίζουν σπασίματα κλπ.
kosmasgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 κατσαρίδα στο ψυγείο ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΝΕΣ καλό ξημέρωμα.
athlios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 εγω δε μπορω να χωνεψω τη φαση με τα κουνουπια γαμω. Παραγγελνω τωρα απο ιμπει κουνουπιερα και στολη μελισσοκομου...
kosmasgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Τόσα πολλά ρε ? Που μένεις ? εγω 4 όροφο με ανοιχτά τα πάντα ακόμα δεν μπήκε ούτε ένα.
gang Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 To αντιθετο ειναι πιο σκαλωτικο πιστευω. Να ήταν μπαζάκι, να στην έπεφτε, να την είχες στο κλάσιμο και πέντε χρόνια μετά να έχει γίνει καθαρόαιμο ε; Ναι, μαλακία... και νομίζω όλοι ξέρουμε μία τέτοια ιστορία. true trueeee
athlios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 εγω παντως ειμαι hard core γυναικακι Κοίτα τώρα ζημιά!
Pantelwolf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 http://www.guardian.co.uk/business/2012/jun/05/starbucks-british-tweet-irks-irish-followers?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Φανταστείτε να έστελναν στην Ελλάδα "πειτε μας για ποιο λογο ειστε περηφανοι που ειστε τουρκοι"
Pantelwolf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 πω ρε σουβλατζη μπραβο, μηνες ειχα να φαω καλο τζατζικι
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δεν μπορω θα σκασω :mad: Την διαφημιση "Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε" την ειδε κανεις; Καλα ρε δεν ντρέπονται;;; :mad:
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 http://catalanpride.blogspot.gr/2011/09/blog-post_09.html Δεν εχω διαβασει πιο καλη παρουσιαση δισκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις