athlios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Με τσίμπησε κουνούπι στο ματι... Τι πονοκεφαλος και μαλακίες.
BadBoy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Στη ΝΕΤ η Στάη πίνει μπάφους και παίζει Pro με τέτοια κατακόκκινα μάτια.
gang Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Με τσίμπησε κουνούπι στο ματι... Τι πονοκεφαλος και μαλακίες. Αθήνα ήθελες...
athlios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Οχι απτο βραδυ είναι αυτο... η αθήνα θα μας δειξει σήμερα τι έχει...
athlios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Σε μισή ώρα κοιμούντε όλοι στο σπίτι.... Μπορεί να πάω καμια βόλτα με το αμάξι λέιτα αλλα η δουλειά με τα κουνούπια έχει γαμηθεί ήδη....
Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XGskYM5Ls08 αυτο που λεγα χτες. Τι φωναρα η bassey, εχουν περασει 40κατι χρονια απο τοτε που τραγουδησε το diamonds are forever και ακουγεται γαματη.
Praetorianos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 That awkward moment, όταν μετά από 1 χρόνο μαθαίνεις ότι συμφοιτητής είχε μπλέξει στο παρελθόν με human trafficking και ότι τώρα χρηματοδοτεί τις σπουδές του όντας ιδιοκτήτης μπορντέλου και "μοντέλων" στη χώρα του XD Καλά μου το λέγανε ότι θα κάνω καλές και χρήσιμες γνωριμίες δω πέρα.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Tουλαχιστον ξερεις ότι αν δεν πανε καλα οι δουλειες μπορεις να γινεις pimp, πέρα από τα αλλα οφέλη που μπορει να εχεις έχοντας τέτοιο συμφοιτητη.
caution Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Σήμερα συνάντησα στο δρόμο γκομενάκι που όταν ήμουν γυμνάσιο, μας είχε αρρωστήσει όλους. Ήταν πολύ sexy τότε, μιλάμε αγωνιστικό τελείως... ΕΕΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΜΠΑΖΕΨΕ!
gang Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Σήμερα συνάντησα στο δρόμο γκομενάκι που όταν ήμουν γυμνάσιο, μας είχε αρρωστήσει όλους. Ήταν πολύ sexy τότε, μιλάμε αγωνιστικό τελείως... ΕΕΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΜΠΑΖΕΨΕ! αυτή και μερικές άλλες. Η ταχύτητα με την οποία μπαζεύουν (θέλουν λιγότερο από χρόνο) είναι εξωπραγματική
Προτεινόμενες αναρτήσεις