leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Σωστο αυτο, ενας φιλος που μενει πλεον μονιμα Σουηδια ζαχαρωνει ενα ΤΤ με 6600 που βρηκε στην Ελλαδα. Δυσκολοι καιροι για οικογενεια. Σιτροεν Πικασο να εχει διπλασια τιμη από ΤΤ. ρε με τα μισά λεφτά παίρνω BMW 750 ή μερσεντέ s-class ξερωγώ. Αλλά πώς να την ταΐσω μετά;
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 χοχο, τόξερα ότι εδώ ήθελες να γίνεις μοντ, πούχει και γκομενάκια! Αλλά δε κορόιδεψε ο Χαλ, σε έστειλε στα Γουίντοουζ που είναι χειρ'οτερο από ΚΨΜ ναούμ, ψωλαρία σκέτη. Το μπλα- μπλα δεν είναι για πρακτικούς ανθρώπους σαν και του λόγου μου... είναι για καλλιτέχνες στην καρδιά και για τον Λούσι.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Το μπλα- μπλα δεν είναι για πρακτικούς ανθρώπους σαν και του λόγου μου... είναι για καλλιτέχνες στην καρδιά και για τον Λούσι. ε τότε γιατί διάλο θες να το αγοράσεις;
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Θα το αγοράσω, θα βάλω τον insomniak mod και μετά από 6-7 μήνες θα ζητήσω ανεξαρτητοποίηση από το υπόλοιπο forum
insomniaK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ο insomniaK δεν αγοράζεται. Αν θες μου βρίσκω ένα ανδρίκελο, μη χαλάσει και το ιματζ. Σαν το δικό σου.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Θα το αγοράσω, θα βάλω τον insomniak mod και μετά από 6-7 μήνες θα ζητήσω ανεξαρτητοποίηση από το υπόλοιπο forum αυτά τα έχουμε ξανακούσει.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ούτε το ΜπλαΜπλα αγοράζεται. Το ΜπλαΜπλα ΠΛΗΡΩΝΕΙ. /wink
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Πάω να κάνω καμιά δουλειά να βγάλω και άλλα λεφτά να αγοράσω και το section του κινηματογράφου για να απολύσω και τον μπινέ τον Sellers
Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ρε, τι ban ακουω, τι καυγαδες, και δεν βλεπω τιποτα?
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μοναχοφάιδες μοντς σβηνουν τα ποστ για να μη βλέπουμε τι γινεται στο φορουμ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις