gang Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 χαχαχαχααχαχχα Τον έστειλε αδιάβαστο τον συγχωριανό.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 αυτός με έστειλε αδιάβαστο ρε. Είχα βγάλει και τα γκαφρά από την τράπεζα από την παρασκευή, έτοιμος για δρόμο πρωί Τρίτης. Και ο αρχίδας έμπαινε λέει με την παλιά ταυτότητα.
Pantelwolf Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Και που λέτε γαμιέται η αντομπ και ο μπαγκαρισμένος flash player 11.2.202.235 οποιος εχει θεμα rollback στον 233, η απενεργοποίηση του hardware acceleration..
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 αυτός με έστειλε αδιάβαστο ρε. Είχα βγάλει και τα γκαφρά από την τράπεζα από την παρασκευή, έτοιμος για δρόμο πρωί Τρίτης. Και ο αρχίδας έμπαινε λέει με την παλιά ταυτότητα. τι αμάξι;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ρε συ λεφτερ τοσα αμαξια πωλουνται με τωρα τελευταια σε πολυ χαμηλες τιμες στην Ελλαδα, πως και δεν βρηκες τιποτα; Παρε το φθηνότερο.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 άφθονα, Άλεξ. Τι μαγαζάτορες-αφεντικά-καπιταλόσκυλα είμαστε.
insomniaK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εεεεετσι! Αυτοί που πληρώνονται τρώνε ροφούς και αγοράζουν πουμανάκια...
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ρε συ λεφτερ τοσα αμαξια πωλουνται με τωρα τελευταια σε πολυ χαμηλες τιμες στην Ελλαδα, πως και δεν βρηκες τιποτα; Παρε το φθηνότερο. δεν περπατάνε και πολύ τέτοια μαουνοειδή στο ελλάδα, Κρις. Πλας, είναι ντήζελ, ακόμα πιο λίγα δωπέρα. Το φτηνότερο είναι από λήζινγκ, και είναι συν ΦΠΑ. Δηλαδή κοντά στα 12Κ. Το πρώτο θέλω γω, αν είναι οκ.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 άφθονα, Άλεξ. Τι μαγαζάτορες-αφεντικά-καπιταλόσκυλα είμαστε. Εγώ δεν θέλω αμάξι, έχω. Θα αγοράσω το "μπλα- μπλά" section
insomniaK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Αυτό και καλά είναι κλείσιμο ματιού στους παλιούς συναγωνιστές, Κώστα Εκώστα λαλιώτη!
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 δεν περπατάνε και πολύ τέτοια μαουνοειδή στο ελλάδα, Κρις. Πλας, είναι ντήζελ, ακόμα πιο λίγα δωπέρα. Το φτηνότερο είναι από λήζινγκ, και είναι συν ΦΠΑ. Δηλαδή κοντά στα 12Κ. Το πρώτο θέλω γω, αν είναι οκ. Σωστο αυτο, ενας φιλος που μενει πλεον μονιμα Σουηδια ζαχαρωνει ενα ΤΤ με 6600 που βρηκε στην Ελλαδα. Δυσκολοι καιροι για οικογενεια. Σιτροεν Πικασο να εχει διπλασια τιμη από ΤΤ.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 χοχο, τόξερα ότι εδώ ήθελες να γίνεις μοντ, πούχει και γκομενάκια! Αλλά δε κορόιδεψε ο Χαλ, σε έστειλε στα Γουίντοουζ που είναι χειρ'οτερο από ΚΨΜ ναούμ, ψωλαρία σκέτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις