gang Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 εμένα με άρεσε που στο τέλος παίρνει λάθος δρόμο και το μαγκώνει από τον κώλο Βάζω στοίχημα ότι μετά το δέρνει. Στην διασταύρωση λες; Εκεί πάει τυχαία. Σε μια φάση μας έκανε κύκλους γύρω εκεί κάτω δεξιά.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Στην διασταύρωση λες; Εκεί πάει τυχαία. Σε μια φάση μας έκανε κύκλους γύρω εκεί κάτω δεξιά. δε με λε, μήπως μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο, σε μεγαλύτερο, να πηγαίνει τον μικρό σχολείο;
gang Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 δε με λε, μήπως μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο, σε μεγαλύτερο, να πηγαίνει τον μικρό σχολείο; Λες; Με gps ίσως. Δεν ευθύνομαι για τυχόν απώλειες σε πεζούς έτσι;
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 εχμ, πεζούς οκ, το παιδί μου μόνο μην χάσουμε, ε;
Pantelwolf Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 lefter καλομελετα κι έρχεται. το google robotic car ειναι σε φασεις δοκιμων.
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 μέχρι να βγει στην λιανική, ο μικρός θα έχει πάει φαντάρος όμως...
Pantelwolf Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 ε κανεις κι αλλο τοτε. επισης τι ουζο μαγεια και ξορκια και σουπαμουπες. Βαρβαγιαννη η πλωμάρι
gang Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Κάτι θα γίνει. Ε ρε γέλιο που έριξα στο photos from your cameras
leftermann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 το πλωμάρι δεν με αρέζει. Βαρβαγιάννης δεν παίζει σε νταβέρνες, πολύ σπάνια... ε κανεις κι αλλο τοτε. λολ, νευρικό
status Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Πάλι για ούζα λέτε; Που πήγαν οι παλιές καλές μέρες που μιλούσαμε για βυζιά και γουστέρναμε όλοι μαζί και όχι μόνο οι πότες του thread?
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 εφόσον δεν είσαι προγραμματιστής θα πρότεινα arduino. εγω σκέφτομαι και χαλβαδιάζω τα raspberry pi... Γιατί, είναι πιο εύκολο; c++ δεν χρειάζεται; DC τα motors Ανάλογα την όρεξη μωρέ. Arduino είναι ποιο εύκολο πιστεύω, τώρα ξεκινώ ενασχόληση και με αυτό. Έχω ακούσει ότι το πιο βασικό κρητίριο είναι το πόσα περιφεριακά μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε ένας. Το arduino πχ μπορεί να ελέγξει βηματικό και σερβο μοτέρ; Και τι κάνει ας πούμε που δεν το κάνει ο pic ?
athlios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 το πλωμάρι δεν με αρέζει.Βαρβαγιάννης δεν παίζει σε νταβέρνες' date=' πολύ σπάνια... λολ, νευρικό [/quote'] Το νέκταρ. Τα ούζα είναι για τις κυρίες.
gang Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γιατί, είναι πιο εύκολο; c++ δεν χρειάζεται; Έχω ακούσει ότι το πιο βασικό κρητίριο είναι το πόσα περιφεριακά μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε ένας. Το arduino πχ μπορεί να ελέγξει βηματικό και σερβο μοτέρ; Και τι κάνει ας πούμε που δεν το κάνει ο pic ? Βασικά να σου ξεδιαλύνω μερικά πράγματα. Αν λέω καμιά μαλακία να με διορθώσετε. Ο pic είναι ένας επεξεργαστής. Το arduino είναι board. Δηλαδή, έχει πάνω επεξεργαστή της Atmel, παρεμφερή με τον pic. Ο ντόρος που έχει γίνει με το arduino είναι (λογικά) ότι γλιτώνεις όλη την ανάπτυξη στο hardware κομμάτι. Επίσης πολλοί είναι αυτοί που ασχολούνται και κατασκευάζουν διάφορες επιπρόσθετες πλακέτες που "κουμπώνουν" πάνω στον arduino (βλ arduino shields). Αυτά πάνω κάτω... α και για αυτό που ρώτησες, και ο ποιο απλός επεξεργαστής μπορεί να οδηγήσει servo και dc motor
Προτεινόμενες αναρτήσεις