Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλο το κολλητηρι; Εχουμε λινκ φυλλαδιου του Lidl?
leftermann Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 λινκ φυλλαδιου του Lidl Τσίπουρο με μεζέ. Αυτοί είναι 2 καλοί λόγοι. δηλαδή δεν το παθαίνω μόνο εγώ ε;
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 θενκς Λεφτερ.. btw φοβερός τυπος αυτός ο Σλαβόι Ζίζεκ που μιλησε χθες.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 τι έκανε ο Σλαβόι είπες; Εκανε μια ομιλια υπερ ενός κομματος, πολυ γελιο.
gang Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Έτοιμο και το βιντεάκι... http://www.youtube.com/watch?v=JB4aByuzgRs Αrduino, pic, τι είναι; Μορ ίνφο ένα word στα γρήγορα. Έτσι για το καλό... https://docs.google.com/open?id=0B9X6tWzx2FeAMDk0YVVBdTlzQ0E
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 "H υπέρυθρη ακτινοβολία έχει την ιδιότητα να ανακλάτεαι"
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 οοοοοχι ρε γαμωτο γιατι πηγα gym και εχασα την μαγικη στιγμη... oh well
gang Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 "H υπέρυθρη ακτινοβολία έχει την ιδιότητα να ανακλάτεαι" Αυτό το έγραψε ο συνάδελφος. Εγώ ότι έγραψα ήταν από το σχηματικό και κάτω. Πάω να τον κράξω.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τα μοτέρ βηματικά είναι; Λέω κάποια στιγμή να ξεκινήσω με κάποιον μικροεπεξεργαστή αλλά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω
Pantelwolf Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 εφόσον δεν είσαι προγραμματιστής θα πρότεινα arduino. εγω σκέφτομαι και χαλβαδιάζω τα raspberry pi... ΓΚανκ, ωραία δουλειά φίλτατε, πόσο πήγε το μαλλί σύνολο;
leftermann Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 εμένα με άρεσε που στο τέλος παίρνει λάθος δρόμο και το μαγκώνει από τον κώλο Βάζω στοίχημα ότι μετά το δέρνει.
gang Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τα μοτέρ βηματικά είναι; Λέω κάποια στιγμή να ξεκινήσω με κάποιον μικροεπεξεργαστή αλλά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω DC τα motors Ανάλογα την όρεξη μωρέ. Arduino είναι ποιο εύκολο πιστεύω, τώρα ξεκινώ ενασχόληση και με αυτό. εφόσον δεν είσαι προγραμματιστής θα πρότεινα arduino. εγω σκέφτομαι και χαλβαδιάζω τα raspberry pi... ΓΚανκ, ωραία δουλειά φίλτατε, πόσο πήγε το μαλλί σύνολο; 15€ η πλακέτα με όλες τις μαλακίες εκτός του επεξεργαστή που ήρθε ως sample από Microchip. Το αυτοκινητάκι, 26€ περίπου με τα κινητήρια του. Ε και κάτι ψιλά από δω από κει το φάγαμε το 50αρι.
Obsidian Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Noob. Δες εδώ χώρα παραγωγής της αλοιφής: Owned. Είχα και TRANXENE που λήγουν τέλη του '80.
Προτεινόμενες αναρτήσεις