salliara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ζεστό σμιρνοφφ ice. μεγαλεία. τανευραμουτανευραμου
-nick- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 ζεστό σμιρνοφφ ice. μεγαλεία. τανευραμουτανευραμου Η φάση είναι νηφαλιότητα =P
Traumatias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μου την δίνουν οι άνθρωποι που μπορούν να ζωγραφίσουν. Κυρίως γιατί το πιο πετυχημένο μου σχέδιο είναι ένας άνθρωπος και αποτελείται απο 5 γραμμές και έναν κύκλο. Δεν πειράζει, άμα σε δουλεύει κανένας για τη ζωγραφική σου να του λες ότι "έχει άποψη". Θα το βουλώσει αμέσως
salliara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 μου το φυλαγες εσυ κουφαλα. για πες τι αλλο ζει εκτος ψυγειου εδω περα? νερο και κακαο πινω ολη μερα και σουπα. καλοκαιριατικα.
-nick- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 μου το φυλαγες εσυ κουφαλα. για πες τι αλλο ζει εκτος ψυγειου εδω περα? νερο και κακαο πινω ολη μερα και σουπα. καλοκαιριατικα. Τραχανα? Εγω σημερα (εκτος απο το μουσακα που θα φαω) λεω να βγω εξω να χτυπησω και κανα σουβλακι η/και βρωμικο
salliara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μου την δίνουν οι άνθρωποι που μπορούν να ζωγραφίσουν. Κυρίως γιατί το πιο πετυχημένο μου σχέδιο είναι ένας άνθρωπος και αποτελείται απο 5 γραμμές και έναν κύκλο. εεε σιγά τώρα.
insomniaK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δεν ισχύει το πρώτο μέρος του αθροισματος.
alexzzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μου την δίνουν οι άνθρωποι που μπορούν να ζωγραφίσουν. Κυρίως γιατί το πιο πετυχημένο μου σχέδιο είναι ένας άνθρωπος και αποτελείται απο 5 γραμμές και έναν κύκλο. εγώ πάντως μπορώ να σε ζωγραφίσω με 3 γραμμές και 3 κύκλους... Αυτό ήταν μπηκτή? αυτό είναι ταλέντο ρε Και για να μην νομίζεις ότι ΣΕ λέω παπάντζες ορίστε: μία SFW έκδοση (με φίλτρο απόκρυψης-> μωσαϊκό όπως στην τιβι) και μία NSFW έκδοση γιατί έχω το ταλέντο να αποδίδω στον εκάστοτε καμβά πραγματικά ζωντανές εικόνες... θα έλεγε κανείς, ότι είναι τόσο ζωντανές που πολλοί θα ήθελαν να τις αγγίξουν. [άνω των 18] είπαμε άνω των 18 συνάμα να προσθέσω ότι το έκανα στο photoshop... γιατί σίγουρα μετράει το ταλέντο αλλά χρειάζονται και τα σωστά εργαλεία
alexzzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Διακρίνω μια έχθρα? Φίλτατε? έχθρα; όχι ρε... απλά η ζωγραφική μου είναι επιθετική...
athlios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Πανε αγορασε παγο ρε. και χωσε μεσα μπυρες. ΠΟΛΛΕΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις