athlios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Να ρε το κορίτσι ρε, ΜΑΘΑΙΝΕΙ ρε. Ιναδερνιουζ που ειναι η ταυτοτητα γαμωτοκερατακιτης.
black_widow Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Να κάνω μία χαζούλα ερώτηση; Αυτοί οι φάκελοι με το προπληρωμένο τέλος των ΕΛΤΑ τους βάζεις στο κουτί ή περιμένεις πάλι σε ουρά ; Θεωρούνται συστημένο ταχυδρομείο , ε ;
black_widow Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Χώνεις στο κουτι. Ωραία αυτό θέλω, να μην περιμένω ουρά!
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πως θα κανω ολη την γειτονια να με αγαπησει? Εχει ενα παρτυ σημερα στον δρομο μας. Κλεισανε τον δρομο εντελως, βαλανε τραπεζια, μουσικη φαγητο κλπ. Α: να τους πω να το χαμηλωσουν? Β: να βαλω πιο δυνατα την δικια μου μουσικη?
YiN Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πως θα κανω ολη την γειτονια να με αγαπησει? Εχει ενα παρτυ σημερα στον δρομο μας. Κλεισανε τον δρομο εντελως, βαλανε τραπεζια, μουσικη φαγητο κλπ. Α: να τους πω να το χαμηλωσουν? Β: να βαλω πιο δυνατα την δικια μου μουσικη? Να τους μαγειρέψεις χοιρινό κρέας Νέας Ζηλανδίας με καρπούζι Άλπεων ψημμένο σε άμμο Σαχάρας.
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Να τους μαγειρέψεις χοιρινό κρέας νέας ζηλανδίας με καρπούζια άλπεων και άμμο Σαχάρας.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Να τους μαγειρέψεις χοιρινό κρέας Νέας Ζηλανδίας με καρπούζι Άλπεων ψημμένο σε άμμο Σαχάρας.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πως θα κανω ολη την γειτονια να με αγαπησει? Εχει ενα παρτυ σημερα στον δρομο μας. Κλεισανε τον δρομο εντελως, βαλανε τραπεζια, μουσικη φαγητο κλπ. Α: να τους πω να το χαμηλωσουν? Β: να βαλω πιο δυνατα την δικια μου μουσικη? Να πας κάνα τελάρο μπύρες.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Να πας κάνα τελάρο μπύρες. Κανόνισε με τον Obsidian για προμήθειες. Εγώ βρήκα μία Άμστελ που λήγει το '96: Και ζήτα του λεφτερ να σου ετοιμάσει ένα mixtape. Είχε στ'α΄μαξι η γνιέκαμ το σιντί του Οικονομόπουλου. Της αλογομούρας αδερφάρας ντε. Και το ακούγαμε στον δρόμο. Λέει ο καλλιτέχνης,,λοιπόν: Καλίτερα να ήσουν μια πόρνη αληθινή, παρά αυτό που είσαι (ή κάπως έτσι το λέει), ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!!!! ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι είπε το άτομο! Τι στίχος! Πιό πρίν λέει και κάτι σαν "καλίτερα να πουλούσες το άδειο σου κορμί, λιγότερο θα ντρεπόμουνα για σένα μπλα μπλα κάπως έτσι".
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Οχι νταξει δεν ειναι τοσο ασχημα, μεσα σε 3 ωρες εχουν παιξει 3 τραγουδια που δεν μου αρεσαν. Τωρα βαλανε sinatra πχ, πριν ειχε κατι γαματα 70s vietnamorockies.
Προτεινόμενες αναρτήσεις