viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Παιδες την Τεταρτη δινω οδηγηση... Σημερα εκανα προβα εκει που θα κανω την εξεταη και τα πηγα καλα μου ειπε αυτος... Αλλα εγω λιγο ψιλοαγχωθηκα, λεω απο μεσα ου κατι θα ξεχασω καμια μεγαλη μαμακια θα κανω και θα με κυνηγαει ο δασκαλος... stop μην περασεις οταν ερχονται οι μπατσοι και θα εισαι okay
Obsidian Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 I WIN Τελικά συγυρίζοντας βρίσκει κανείς ό,τι θέλει. Εγώ βρήκα μία Άμστελ που λήγει το '96: (μέρες!)
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 stop μην περασεις οταν ερχονται οι μπατσοι και θα εισαι okay Καλημερα.. Καλα με τα στοπ εδω στην Ελλαδα αλλο πραγμα.. Πηγα εκανα βολτα στο μερος το ενα στοπ το κρυβει ενα ολοκρηρο λεωφορειο και πρεπει να το θυμαμαι ...και το αλλο ειναι ξεθωριασμενο απο τον ηλιο μονο το σχημα του εχει μεινει.. Ας ελπισω οτι θα τα θυμηθω και οτι δεν θα κανω καμια βλακεια...
eSATA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Που σαι ρε αθλιε όταν σε χρειαζόμαστε για ξενάγηση στη Θέρμη...
athlios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μλκ 4 το πρωί στη Θέρμη μόνο για γρασίδια πάνε. Ας επαιρνες τηλ ρε. (btw εστειλα μηνυμα στο χθεσινό κινητό)
eSATA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Έψαχνα συνοδό. 2 ζευγάρια και εγώ φανάρι στις πλαγιές.
eSATA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πάμε Monastery το βράδυ να ακούσουμε κανα σκυλοδημοτικό για την Εγναντία;
athlios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δύσκολα είμαστε για παρτάλιασμα σήμερα. Καφεδάκι αν το ψήνεις είμαι μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις