Lucifer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ρε ανεβαίνει για εξεταστική σου λέω. Θα ρωτήσω παρ' όλα αυτά και θα σου πω σε λίγο, εγώ προφανώς ψήνομαι.
athlios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Πρέπει να βρω κ ταυτότητα για να γίνει το σχέδιο ε.
gang Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μπα που να πέσεις σε έλεγχο και να σε πάνε για εξακρίβωση...
YiN Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως δέκα μέρες αργότερα, ακόμα ακούω φλόυντ. Και αύριο δε δουλεύω κιόλας και γιούπι.
gang Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Για το αεροπλάνο μπαστουνοβλαχε.... το ξέρω βρε μινάρα. Δεν λέω να σε σταματήσουν με αμάξι. Κάπου στην Θεςς κάπου όταν θα περπατάς, να πέσεις πάνω σε Δίας για έλεγχο ρε μπούστη. Να σε μαζεύουν μετά
athlios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 το ξέρω βρε μινάρα. Δεν λέω να σε σταματήσουν με αμάξι. Κάπου στην Θεςς κάπου όταν θα περπατάς' date=' να πέσεις πάνω σε Δίας για έλεγχο ρε μπούστη. Να σε μαζεύουν μετά[/quote'] Πάοκ είσαι ρε, μη μασας! Αυτά, για τα κορίτσα απο Αθήνα...
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Παιδες την Τεταρτη δινω οδηγηση... Σημερα εκανα προβα εκει που θα κανω την εξεταη και τα πηγα καλα μου ειπε αυτος... Αλλα εγω λιγο ψιλοαγχωθηκα, λεω απο μεσα ου κατι θα ξεχασω καμια μεγαλη μαμακια θα κανω και θα με κυνηγαει ο δασκαλος...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εδώ δίνουν άλλοι/ες που δε τη παλεύουν κάστανα και το πέρνουν. Εμάς καθόταν ο δάσκαλος μια ώρα πριν την εξέταση και προσπαθούσε να μάθει σε μια βλάχα ποια είναι τα φώτα του αμαξιού. (και το πήρε)
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Στα @@ σου όλα. Άνετα το χεις... Εδώ δίνουν άλλοι/ες που δε τη παλεύουν κάστανα και το πέρνουν.Εμάς καθόταν ο δάσκαλος μια ώρα πριν την εξέταση και προσπαθούσε να μάθει σε μια βλάχα ποια είναι τα φώτα του αμαξιού.(και το πήρε) Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για την εμψύχωση.. Οδηγαω χρονια ..Απο 19 αλλα τωρα ειναι οτι πρεπει να τα κανεις ολα μηχανικα... Ας ελπισω να το παρω να κανω και ενα δωρακι στο εαυτο μου γιατι την Πεμπτη θα εχω και γεννεθλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις