Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάφερα επιτέλους να ξεβαρεθώ και να καθίσω να τελειώσω την Rinoa μου :-D

Λοιπόν παιδάκια είναι η πρώτη μου προσπάθεια για να "χρωματίσω" σχέδιο στο pc, οπότε be nice <_<

Η πρώτη επισύναψη είναι το αρχικό σχέδιο που έγινε στον υπολογιστή και η δεύτερη το ίδιο σχέδιο μετά το colouring using photoshop :wub:

post-201980-0-48782800-1313768914_thumb.jpg

post-201980-0-06683800-1313768926_thumb.jpg

Ωραίο αν και νομίζω πως έχεις κάποια λαθάκια με τον φωτισμό. Επίσης βάλε κάνα πιο ελαφρύ χρώμα για background.

Το αρχικό σχέδιο έγινε κι αυτό στο Photoshop να υποθέσω;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Κατάφερα επιτέλους να ξεβαρεθώ και να καθίσω να τελειώσω την Rinoa μου :-D

Λοιπόν παιδάκια είναι η πρώτη μου προσπάθεια για να "χρωματίσω" σχέδιο στο pc, οπότε be nice <_<

Η πρώτη επισύναψη είναι το αρχικό σχέδιο που έγινε στον υπολογιστή και η δεύτερη το ίδιο σχέδιο μετά το colouring using photoshop :wub:

post-201980-0-48782800-1313768914_thumb.jpg

post-201980-0-06683800-1313768926_thumb.jpg

Γαματη, της καθομαι ανετα.

Δημοσ.

Εννοείται ότι είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να χρωματίσω στον υπολογιστή. Τώρα πρόσφατα πήρα digitizer και ξεκίνησα με σχεδιάκια στην αρχή. Μπορεί να είναι το πρώτο μου χρώμα, αλλά δεν πήγα στα τυφλά ρώτησα, έψαξα, είδα tutorials στο νετ κ.τ.λ.

Σχέδιο βέβαια δεν είναι το πρώτο μου, ούτε καν :-D

Έγινε εξ ολοκλήρου στο pc

Δημοσ.

Ναι :wub:

pappous_soulis το στήσιμο του χαρακτήρα δεν είναι δικό μου, οπότε αντέγραψα που αντέγραψα επειδή ακριβώς εξάσκηση έκανα, ε είπα να τον τιμήσω τουλάχιστον και να κρατήσω τις αποχρώσεις που χρησιμοποίησε ο αρχικός δημιουργός. Όντως έχει λάθη στον φωτισμό(δικά μου ε, η αρχική εικόνα μια χαρά ήταν), ιδίως στα μαλλιά και στο ρούχο όπως είπα και πριν ^_^

Δημοσ.

Αν θες δες κι εδώ ένα καλό site που'χω ανακαλύψει. Έχει μπόλικα tutorials ειδικά για πρωτάρηδες και κάθε βδομάδα προσθέτει κι από ένα.

http://www.ctrlpaint.com/

:shock:

Πολύ καλή φάση!!!Θενκς ε λοτ, θα το κοιτάξω και αυτό, πραγματικά υπάρχουν άπειρα σαιτ επί του θέματος που μπορούν να βοηθήσουν. Γεγονός βέβαια είναι ότι το χρώμα στον υπολογιστή είναι πάααρα πολύ πιο εύκολο απ ότι στο χέρι. Ο σχεδιασμός πάλι μέχρι να το συνηθίσεις είναι λίγο σπάσιμο, αλλά μετά σου βγαίνει φυσικά. Βέβαια ο σχεδιασμός στο χέρι δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα και από κανέναν...

Δημοσ.

Καλα τωρα το συνηδητοποιησα.Εφαγε μπαν η pavlinda?????Πως κ γιατι??? :shock:

4 μερες ελειψα κ το εφαγε κιολα?!?!?!?!

Δημοσ.

Μου την δίνουν οι άνθρωποι που μπορούν να ζωγραφίσουν. Κυρίως γιατί το πιο πετυχημένο μου σχέδιο είναι ένας άνθρωπος και αποτελείται απο 5 γραμμές και έναν κύκλο.

Δημοσ.

Μου την δίνουν οι άνθρωποι που μπορούν να ζωγραφίσουν. Κυρίως γιατί το πιο πετυχημένο μου σχέδιο είναι ένας άνθρωπος και αποτελείται απο 5 γραμμές και έναν κύκλο.

εγώ πάντως μπορώ να σε ζωγραφίσω με 3 γραμμές και 3 κύκλους...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...