nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 αγάπη , αγαπάκι μου ? ζουζούνι? γρρρρρ! αχχαχαχαχαχα τι θυμήθηκε τώρα με την μίστερ Ελισάβετ που λέει ο δυο πόστ απο πάνω να πουμε :lol:
CaptainHog Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Να νυσταζεις και ο απο κατω να κανει παρτυ με 35000 καλεσμενους,μουσικη σε τρελες εντασεις,φωνες,γελια,ποδοβολητα και παλαμακια...το κερατο μου! Τουλαχιστον να ακουγανε κ κατι της προκοπης...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Να νυσταζεις και ο απο κατω να κανει παρτυ με 35000 καλεσμενους,μουσικη σε τρελες εντασεις,φωνες,γελια,ποδοβολητα και παλαμακια...το κερατο μου! Τουλαχιστον να ακουγανε κ κατι της προκοπης... αγαπημένη συνταγή, όταν οι γείτονες βάζουν μουσική πχ μέχρι τις 3 τους παίρνεις στις 5 για να τους πεις πόσο σου άρεσε εναλλακτικά ξύπνα πρωί πρωί κι άλλαξέ τους τα φώτα με τον ίδιο τρόπο
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Την αλλη μερα το πρωι σηκώνεσαι στις 9, βαζεις metal τερμα και πας μια βολτα κανα 2ωρο..
Praetorianos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Να νυσταζεις και ο απο κατω να κανει παρτυ με 35000 καλεσμενους,μουσικη σε τρελες εντασεις,φωνες,γελια,ποδοβολητα και παλαμακια...το κερατο μου! Τουλαχιστον να ακουγανε κ κατι της προκοπης... Άσε ρε τη νεολαία να την βρει Σαββατόβραδο, γεροπαράξενοι και γεροξούρες όλοι σας Ακόμα θυμάμαι το μαλάκα που ενώ είχαμε βγάλει ειδοποίηση μια βδομάδα νωρίτερα, είχαν βγάλει όλες τα τακούνια, είχαμε κλειστά μπαλκονόπορτες, νορμάλ μουσική σε φάση ξενέρας, έπαιρνε κάθε τρεις και λίγο την αστυνομία γιατί άκουγε κοπανήματα (!!) και συρσίματα (?!) από τον από πάνω όροφο. Να του καίγεται κάθε ΣΚ η τηλεόραση όπου και να βρίσκεται. Πάνε και συ ρε. Να 'τος ο πάρτυ άνιμαλ ο σωστός.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εμενα στο παλιο μου σπίτι μου εκαναν παρατηρηση την αλλη μερα γιατι λεει στις 11 που φυγαμε καναμε θορυβο στο ασανσερ και στο διαδρομο οσο το περιμεναμε..
gang Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εμενα στο παλιο μου σπίτι μου εκαναν παρατηρηση την αλλη μερα γιατι λεει στις 11 που φυγαμε καναμε θορυβο στο ασανσερ και στο διαδρομο οσο το περιμεναμε.. Σε κάτι τέτοιες παρατηρήσεις δεν απαντάς καν... Κουνάς το κεφάλι και φεύγεις.
athlios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Εμείς παντως οταν τα καναμε μπουρδελο μεχρι τις 8μιση-9 σε πολυκατοικια 2ο οροφο , ο πομακος ιδιοκτητης απτον τριτο απλά γελούσε το πρωι .
christiana78 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 εδώ στην φίλη μου της έκανε παρατήρηση η κωλόγρια απο κάτω γιατί κάνουν θόρυβο οι παντόφλες που φοράει μες στο σπίτι....
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 κατι τετοια θα παιζουν οι αλητες... http://www.youtube.com/watch?v=T_m-iHG5pWU
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XRXXFUf3Ug4&feature=related
athlios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9JMYQ38lkio μονο ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις