viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Γκομενοπαγίδες ειναι. θα ηταν καλυτερη γκομενοπαγιδα αν ηταν cuff με ρολοι...
-nick- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Γελαω με τον ορο "emo violence". http://www.last.fm/music/Violent+Bullshit
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τις τελευταίες ημέρες οι γάτες μου πλακώνονται μεταξύ τους χωρίς λόγο ενω ειναι αγαπημένες και ευτυχισμένες απο μικρά (και καλοταϊσμένες κλπ) και χθες η σκύλα μου ανέβηκε με ενα σάλτο μορτάλε απο τον κήπο στο μπαλκόνι γιατι κάτι ειχε πιάσει την κόρη της και την κυνηγούσε να την δαγκώσει , έκανε σαν psycho! μετά απο λίγο ξαφνικά ηρέμησε απότομα και της έκανε παιχνίδια και χαρές xD! λέτε να κάνει κανένα μεγάλο σεισμό και συμπεριφέρονται περίεργα? εντωμεταξύ πάω να τους αλλάξω νερό και βρίσκω στον κήπο ενα κουκλάκι με καρφίτσες αχχααχα χΔ δεν πάμε καλά , τα ζώα τρελάθηκαν , ο κόσμος τρελάθηκε και ασχολείται με κάθε λογής μ...κια .. μηπως τελικά αυτός που άνοιξε το topic "μας ψεκάζουν σαν τις κατσαρίδες" είχε δίκιο ?
status Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 τις τελευταίες ημέρες οι γάτες μου πλακώνονται μεταξύ τους χωρίς λόγο ενω ειναι αγαπημένες και ευτυχισμένες απο μικρά (και καλοταϊσμένες κλπ) και χθες η σκύλα μου ανέβηκε με ενα σάλτο μορτάλε απο τον κήπο στο μπαλκόνι γιατι κάτι ειχε πιάσει την κόρη της και την κυνηγούσε να την δαγκώσει , έκανε σαν psycho! μετά απο λίγο ξαφνικά ηρέμησε απότομα και της έκανε παιχνίδια και χαρές xD! λέτε να κάνει κανένα μεγάλο σεισμό και συμπεριφέρονται περίεργα? εντωμεταξύ πάω να τους αλλάξω νερό και βρίσκω στον κήπο ενα κουκλάκι με καρφίτσες αχχααχα χΔ δεν πάμε καλά , τα ζώα τρελάθηκαν , ο κόσμος τρελάθηκε και ασχολείται με κάθε λογής μ...κια .. μηπως τελικά αυτός που άνοιξε το topic "μας ψεκάζουν σαν τις κατσαρίδες" είχε δίκιο ? Σας ψεκάζουν, όχι εσάς, τα κατοικίδια σας.;ρ
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Νikoτς, αφου και τα ζωα την ακουν με αυτα που καπνιζεις ρε μλκ.
guitarist4u Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Νikoτς, αφου και τα ζωα την ακουν με αυτα που καπνιζεις ρε μλκ. Ας αλλαξουμε θεμα,την αγαπατε την Βασιλισσα Ελισαβετ΄?
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Ας αλλαξουμε θεμα,την αγαπατε την Βασιλισσα Ελισαβετ΄?
Προτεινόμενες αναρτήσεις