leftermann Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 πω ρε Άλεξζζζ, έχεις γαμήσει τόσες πολλές, που συναντάς 3 ανά μισάωρο, αυτό θες να μας πεις;
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 πω ρε Άλεξζζζ, έχεις γαμήσει τόσες πολλές, που συναντάς 3 ανά μισάωρο, αυτό θες να μας πεις; Εσύ ξέρεις από την περιοχή ρε... 10 κάτοικοι μετρημένοι είμαστε.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Εχει μαμησει ολη την ανατολικη μακεδονια (και τις τουριστριες) και πλεον κινειται προς κεντρικη μακεδονια. Επίσης ποσο γαματο ειναι το dual screen και ποσο βλάκας ήμουν που δεν το εκανα τοσο καιρο.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Εχει μαμησει ολη την ανατολικη μακεδονια (και τις τουριστριες) και πλεον κινειται προς κεντρικη μακεδονια. Μπα... πλέον δεν περνάει η μπογιά μου. Θα πεθάνω μόνος θες να πεις ότι οι άλλοι 4 μόνο χειροκίνητο; Έχουμε και πολλά ζωντανά στην περιοχή
athlios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπεεεεε. Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. μου θυμησες μια θεια στον χασαπη Μ.Βδομαδα που εκανε ακριβως τον ιδιο ηχο ενω ο μπουτσερ κοπανουσε.
leftermann Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 μου θυμησες μια θεια στον χασαπη Μ.Βδομαδα που εκανε ακριβως τον ιδιο ηχο ενω ο μπουτσερ κοπανουσε. συγκινητικό!
athlios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Και λεωγωτωρα... Μηπως ηθελε να μας περασει καποιο μηνυμα η εν λογω ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ?
athlios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 γ) Κανονικά ATM (Geldautomat στα λουκανικέζικα). Συνήθως εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης κρατάνε flat rate χρέωση, φάση 5-6 ευρώ. Αλλά μπορεί να πέσεις και σε περίπτωση που θα σου κρατήσει ποσοστό επί του ποσού που κάνεις ανάληψη, κάνα 1-2%. Αυτοκινητο είπε οτι θελει να παρει ετσι... Φαντασου ενα ΑΤΜ να βγαζει 10-15 χιλιαρικα. :cool: οριο~600ευρω περιπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις