alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω αγρότης, στο λέω...
leftermann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 εγώ το λέω εδώ και 2 χρόνια και με κοροϊδεύουνε. Αλλά μας τα πήρε όλα η τρόικα, πού να χτίσεις σπίτι την σήμερον... Εσύ είσαι στην επαρχία ναούμ, θα γίνεις ο πρώτος λασπωμένος-ροζιασμένος αγροτομοντερέητορ πανελλαδικώς. Ωπ ωπ, ροζιασμένος είπα, σου πάει!
status Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω αγρότης, στο λέω... Κλαψιάρη, στα διάλα;ρ
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 εγώ το λέω εδώ και 2 χρόνια και με κοροϊδεύουνε. Αλλά μας τα πήρε όλα η τρόικα, πού να χτίσεις σπίτι την σήμερον... Εσύ είσαι στην επαρχία ναούμ, θα γίνεις ο πρώτος λασπωμένος-ροζιασμένος αγροτομοντερέητορ πανελλαδικώς. Ωπ ωπ, ροζιασμένος είπα, σου πάει! Σπίτι στον αγρό έχω... χωράφια έχω... τρακτέρ έχω... τι μου λείπει; Γνώσεις και ένα ψάθινο καπέλο Κλαψιάρη, στα διάλα;ρ Δεν κλαίω... την πραγματικότητα γράφω
status Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δεν κλαίω... την πραγματικότητα γράφω Bend it like a begar. Θα έχεις: Σταθερό πόστο Σχετικά καλά λεφτά (μη εγγυημένα) Ιδιωτική ασφάλιση (που εσύ θα πληρώνεις) Θα βλέπεις κόσμο (τα παπούτσια τους τουλάχιστον) Θα δρας θετικά στην κοινωνία αφού θα σε βλέπουν οι άλλοι και θα σκέφτονται τι, ίσως, καλύτερη τύχη έχουν. Έχει κάποια μείον όπως καιρικές συνθήκες, μαφίες κλπ αλλά προκειμένου να τρακάρεις και να τρως τα λεφτά σου στα σταρμπακς, καλύτερα έτσι.;ρ
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τι Σταρμπαξ ρε; Τέτοια δεν έχουμε εδώ στην Καβάλα. Φράπα και σπαστό καλαμάκι
leftermann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ωπ ωπ Στάτους, στο μυαλό μου σε είχα ρε. Να, δες τι σε βρήκα: κλασσικό πιο τολμηρό για πιο σταθερό για τις κυριακάτικες βόλτες για τις κρύες μέρες του χειμώνα Μ;
status Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τι Σταρμπαξ ρε; Τέτοια δεν έχουμε εδώ στην Καβάλα. Φράπα και σπαστό καλαμάκι Ναι, για αυτό οδηγάς, πας Καβάλα, φορτώνεις Φρεντοτσίνο, παστιτσίνο κλπ και γυρνάς..;ρ ωπ ωπ Στάτους, στο μυαλό μου σε είχα ρε. Να, δες τι σε βρήκα: κλασσικό πιο τολμηρό για πιο σταθερό για τις κυριακάτικες βόλτες για τις κρύες μέρες του χειμώνα Μ; λολ ρε μα'ακα;ρ
Sarandis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ανακοίνωση: Ψηφίζουμε και στηρίζουμε τρούφα στο διαγωνισμό Θενξ (Δεν είναι πολιτικό σχόλιο)
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τι απαντάς σε έναν ΠΑΤΕΡΑ 16χρονου που σου σκάει στο μαγαζί με ύφος "άμα ξαναδώ εδώ μέσα το γιο μου θα σου βάλω φωτιά ναούμε"; Διαλέγεις την διασκεδαστική, αλλά στο γήπεδό του λύση: ντουντούκα -> 1-2 1-2 θα μου κλάσεις τα αρχίδια; Τον πιάνεις στο φιλότιμο φάση "κοίταξε να δεις μεγάλε, στα παπάρια μου η σχέση που έχεις με το γιο σου, μπορεί να τον πηδάς και να άργησε, αλλά μη με ζαλίζεις γιατί έχω 6 ώρες μπροστά μου μέχρι να σχολάσω"; Τον τρολλάρεις μέχρι θανάτου αναλύοντάς του πώς το grand theft auto ευθύνεται για την εγκληματικότητα στο Σικάγο; 'ποιος ειναι ο γιος σου' επρεπε να ρωτησεις... εκτος αν εισαι σε κανα χωριο... αυτα τα ελτα ειναι τα ζωα μου αργα...
caution Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Έναν ωραίο πάτο που είχες δει μικρός, στην Άνδρο; Εγώ αυτό θυμήθηκα! Τι σου είναι το ανθρώπινο μυαλό... *χαζό χαμόγελο αναπόλησης*
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Έναν ωραίο πάτο που είχες δει μικρός, στην Άνδρο; Εγώ αυτό θυμήθηκα! Τι σου είναι το ανθρώπινο μυαλό... *χαζό χαμόγελο αναπόλησης* θυμασαι πατους...? θα πας μπροστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις