CaptainHog Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Κανε φορματ. Σαραντη στειλε πμ το κινητο σου ρε.δεν μπορω να σου στειλω πμ απο την ταμπλετα.δεν ξερω τι σκατα φταιει...
CaptainHog Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Οχι ολα κομπλε.εστειλα.ασε που ταιριαζει με το 600τ..ασπρα και τα δυο.......
nemesiskp Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ρε παιδια πειτε καμια κοινη τροφη που να τραβαει τα κουνουπια(πχ ζαχαρη ξερω γω;;;;; ).Ειναι δυο μαμημενα που μου εχουν σπασει τα νευρα βζζζ βζζζ βζζζ μεσα στο κεφαλι μου.Όποτε παω να τα κυνηγησω εξαφανιζονται τα μπασταρδα,οπότε θελω να τα παγιδευσω........
nemesiskp Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Σιγα μην κανω και καμια τελετη με θυσιες και τετοια για να παγιδευσω τα κουνουπια. Εκτος απο εμενα που ειμαι ολος μια τροφη για αυτα τι αλλο τα τραβαει;Εχω ακουσει οτι αμα εχες φαει μπανανα τραβας περισσοτερο τα κουνουπια.Να βαλω κανα κομματακι στο γραφειο;
nemesiskp Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ενταξει ρε,δεν θα αφησω την μπανανα κανα χρονο.Παντως το δοκιμασα,την εβαλα σε ενα χαρτακι αλλα τα βλαμενα ουτε καν την πλησιασαν,εμενα παλι μου εχουν αλλαξει τα φωτα.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βλέπει μήπως κανείς, link για το Part 2 που αναφέρεται πριν τα comments ; http://www.machinistblog.com/grinding-lathe-tools-on-a-belt-sander/ Το ψάχνω και δεν το βρίσκω, τυφλός είμαι; Και θυμάμαι ότι το έχω ξαναδεί κιόλας
alexzzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έχω μια νύστα και μια κούραση σήμερα... είμαι 1 ώρα στο γραφείο και ξύνομαι
leftermann Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 χοχο, ξύσου τώρα που μπορείς, άμα ανοίξει το μαγαζί δεν. Άσε που αν έρθει κομμουνισμός στην χώρα θα σπάμε όλοι πέτρες 20 ώρες την μέρα.
alexzzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πρέπει ένα βράδυ να κοιμηθώ πάνω από 6 ώρες γιατί δεν την παλεύω άλλο. Σήμερα αν όλα πάνε καλά δεν θα έχω να πάω πουθενά μετά την δουλειά και θα πάω μόνο σπίτι να δουλέψω... ΤΙ ΧΑΡΑ
leftermann Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εύγε νέε μου, δούλεψε τώρα που είσαι νέος, γιατί αν γεράσεις δεν θα μπορείς. Σε καναδυό βδομαδούλες θα σκάσω μύτη κατακει. Πώς πάει το μαγαζί; Πότε ανοίγουμε; Πότε εγκαίνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις