Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανε φορματ. Σαραντη στειλε πμ το κινητο σου ρε.δεν μπορω να σου στειλω πμ απο την ταμπλετα.δεν ξερω τι σκατα φταιει...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ρε παιδια πειτε καμια κοινη τροφη που να τραβαει τα κουνουπια(πχ ζαχαρη ξερω γω;;;;; ).Ειναι δυο μαμημενα που μου εχουν σπασει τα νευρα βζζζ βζζζ βζζζ μεσα στο κεφαλι μου.Όποτε παω να τα κυνηγησω εξαφανιζονται τα μπασταρδα,οπότε θελω να τα παγιδευσω........ :mad: :devil:

Δημοσ.

Σιγα μην κανω και καμια τελετη με θυσιες και τετοια για να παγιδευσω τα κουνουπια. :P

Εκτος απο εμενα που ειμαι ολος μια τροφη για αυτα τι αλλο τα τραβαει;Εχω ακουσει οτι αμα εχες φαει μπανανα τραβας περισσοτερο τα κουνουπια.Να βαλω κανα κομματακι στο γραφειο;

Δημοσ.

Ενταξει ρε,δεν θα αφησω την μπανανα κανα χρονο.Παντως το δοκιμασα,την εβαλα σε ενα χαρτακι αλλα τα βλαμενα ουτε καν την πλησιασαν,εμενα παλι μου εχουν αλλαξει τα φωτα.

Δημοσ.

χοχο, ξύσου τώρα που μπορείς, άμα ανοίξει το μαγαζί δεν. Άσε που αν έρθει κομμουνισμός στην χώρα θα σπάμε όλοι πέτρες 20 ώρες την μέρα.

Δημοσ.

Πρέπει ένα βράδυ να κοιμηθώ πάνω από 6 ώρες γιατί δεν την παλεύω άλλο. Σήμερα αν όλα πάνε καλά δεν θα έχω να πάω πουθενά μετά την δουλειά και θα πάω μόνο σπίτι να δουλέψω... ΤΙ ΧΑΡΑ

Δημοσ.

εύγε νέε μου, δούλεψε τώρα που είσαι νέος, γιατί αν γεράσεις δεν θα μπορείς.

Σε καναδυό βδομαδούλες θα σκάσω μύτη κατακει. Πώς πάει το μαγαζί; Πότε ανοίγουμε; Πότε εγκαίνια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...