leftermann Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 πωω, μια φορά τους είχα δει λάηβ αυτουνούς, πολύ γαμάτοι! να: http://www.youtube.com/watch?v=4VYvtkJtJeg
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Oταν ξυπνας Κυριακη πρωι και η πρωτη σου σκεψη ειναι πως αυριο ειναι Δευτερα και ξενερωνεις, υπαρχει προβλημα ε; Καλημερα. ο φαντάρος σε άδεια είναι ακόμα χειρότερα...
Pantelwolf Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Λοιπόν, χτες έφτιαξα μια τρολολοανάρτηση στο μπλογκ επειδή παρατήρησα οτι κυκλοφόρησε καινούρια ντούβλη και μου ζητούσαν λινκς δεξια αριστερά, και κρατούσα στατιστικά να δω πόσοι θα μπούν. (είναι αυτό το λινκ της υπογραφής) Υπήρξαν 150 άτομα μεσα σε 24 ωρες που έψαξαν στα άδυτα του γκουγκλ, και έφτασαν στο μπλογκ μου (εψαξα και ηταν στην 17η σελιδα στον ποιο κοινό όρο αναζήτησης) για να βρουν βιντεο του ιπποπόταμου. Από τους τσοντάκηδες λοιπόν 45% firefox 35% Chrome 10% IE 6% Safari 3% Opera και υπήρχε και ενας ταλαίπωρος που έψαχνε από αντροιντ. συχνότεροι όροι αναζήτησης apoplanisi sti santorini αποπλάνηση στην σαντορίνη αποπλανηση στη σαντορινη αποπλάνηση στη σαντορινη αποπλάνηση στη σαντορίνη apoplanisi sti santorini link αποπλανηση στην σαντορινη apoplanisi stin santorini apoplanisi-sti-santorini.blogspot.com apoplanisi_sti_santorini Τα στατιστικά είναι μόνο για αυτούς που το βρήκαν μέσω γκουγκλ.
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 αυτη η κυριακη ειναι για πολυ φαι αλλα πολυ φαι ομως
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Λοιπόν, χτες έφτιαξα μια τρολολοανάρτηση στο μπλογκ επειδή παρατήρησα οτι κυκλοφόρησε καινούρια ντούβλη και μου ζητούσαν λινκς δεξια αριστερά, και κρατούσα στατιστικά να δω πόσοι θα μπούν. (είναι αυτό το λινκ της υπογραφής) Υπήρξαν 150 άτομα μεσα σε 24 ωρες που έψαξαν στα άδυτα του γκουγκλ, και έφτασαν στο μπλογκ μου (εψαξα και ηταν στην 17η σελιδα στον ποιο κοινό όρο αναζήτησης) για να βρουν βιντεο του ιπποπόταμου. Από τους τσοντάκηδες λοιπόν 45% firefox 35% Chrome 10% IE 6% Safari 3% Opera και υπήρχε και ενας ταλαίπωρος που έψαχνε από αντροιντ. συχνότεροι όροι αναζήτησης apoplanisi sti santorini αποπλάνηση στην σαντορίνη αποπλανηση στη σαντορινη αποπλάνηση στη σαντορινη αποπλάνηση στη σαντορίνη apoplanisi sti santorini link αποπλανηση στην σαντορινη apoplanisi stin santorini apoplanisi-sti-santorini.blogspot.com apoplanisi_sti_santorini Τα στατιστικά είναι μόνο για αυτούς που το βρήκαν μέσω γκουγκλ. Μαλλον βαριέσαι λιγο, ε; Συμπέρασμα τυχαιου λινουξα, οι κατοχοι ΙΕ ειναι ανέραστοι..
athlios Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Οινόη-Θεσσαλονίκη 1-0 . Γκολάκι στο πρώτο ημιχρονοοο.
YiN Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Εδώ και δύο μέρες ακούω Pink Floyd ασταμάτητα. Θυμήθηκα τα νιάτα μου, somebody stop me.
athlios Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 2 μέρες ; Μμμ δε νομιζω. Εκανες κ διαλειμματα τουλάχιστον. Χουχουχ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΟΝ ΒΑΛΙΜΗΤΗ.
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 στον ΑΝΤ1 διαβαζουν τα σχολια που ειχαν ποσταριστει στο ποστ της ασπρομαλλας...
YiN Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 2 μέρες ; Μμμ δε νομιζω. Εκανες κ διαλειμματα τουλάχιστον. Χουχουχ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΟΝ ΒΑΛΙΜΗΤΗ. Έμαθα σου έλειψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις