nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ειναι μια στο facebook που δεν ξέρω πως βρέθηκε στο friend list μου και μου κάνει like τις φωτογραφίες , οτι ανεβάζω και μου στέλνει και δονήσεις. ΤΙ ΘΕΛΕΙ??????? :shock: :shock:
status Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ειναι μια στο facebook που δεν ξέρω πως βρέθηκε στο friend list μου και μου κάνει like τις φωτογραφίες , οτι ανεβάζω και μου στέλνει και δονήσεις. ΤΙ ΘΕΛΕΙ??????? :shock: :shock: Την παρθενιά σου μήπως; ;ρ
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ειναι μια στο facebook που δεν ξέρω πως βρέθηκε στο friend list μου και μου κάνει like τις φωτογραφίες , οτι ανεβάζω και μου στέλνει και δονήσεις. ΤΙ ΘΕΛΕΙ??????? :shock: :shock:
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Την παρθενιά σου μήπως; ;ρ το ξέρω πως γουστάρει , ολες γουστάρουν αλλα ειναι σαν νυφίτσα γιατι συνεχίζει να στέλνει δονήσεις ? της στέλνω στο chat "??" και μου στέλνει :Ppp εχω αρχήσει να τρομοκρατούμε , αν ειναι στάλκερ οπως στο τσέρνομπιλ το παιχνίιδ τι θα κανω πρέπει να βρω μια λύση πριν με μαρκαλέψει τι λες α και ξέρει που μένω κυνδινευω τι λες να κανω ασφαληστικά μετρα γυρω απο το σπίτι με σηρμα και ρευμα τωρα το καλοκαιρι΄θα κοιμαμε με ανοιχτη μπαλκονοπορτα ευτιχος βρεχει και κανει κρυο και την κλεινω αυτες τις μερες δεν κυνδινευω τωρα αλλα μετα τι κανω
alexzzz Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ρε μαλάκα Status... γιατί ξυπνάς τον κόσμο με τα μηνύματα στο google talk και μετά δεν απαντάς;
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ρε μαλάκα Status... γιατί ξυπνάς τον κόσμο με τα μηνύματα στο google talk και μετά δεν απαντάς; Ένιωθε μοναξιά;
thanocaster Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bPgu-iaJRb8 Και είναι κι Έλληνες. Αμέ.
status Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Ρε μαλάκα Status... γιατί ξυπνάς τον κόσμο με τα μηνύματα στο google talk και μετά δεν απαντάς; Ε, εσύ χάνεις τα καλά τα νέα ψηλέ.. Άμα ξέρετε τίποτες, πέτε. Γαμημένε καγιόλη, μσν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις