pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Αντί για 2, 22 αντίτυπα παραγγελία στο amazon... Πωωωωωωωω! Που είν' το cancel; Που είν' το cancel; Που είν' το cancel; Τι πήρες;
FilipposMD Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πω, τέτοια απαλεψιά στη δουλειά είχα μήνες να βιώσω. Πνίγομαι στις υποχρεώσεις, αλλά βαριέμαι του θανατά να εργαστώ... Για προτείνετε λύσεις.
caution Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Τι πήρες; Το Utopia, που δεν το ΄χω διαβάσει ο αγράμματος Πω, τέτοια απαλεψιά στη δουλειά είχα μήνες να βιώσω. Πνίγομαι στις υποχρεώσεις, αλλά βαριέμαι του θανατά να εργαστώ... Για προτείνετε λύσεις. Πληρώνεσαι καλά;
FilipposMD Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πληρώνεσαι καλά; Για να δουλεύω κάτι παίρνω, για να γράφω στο insomnia μάλλον τίποτα...
Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Φυσιοθεραπεια τελος εδω και μια βδομαδα. Χασαπης = αγνωστο τι θα γινει/ποτε θα ανοιξει Εστιατοριο στην αθηνα = δεν τα εχουν βρει με τον ιδιοκτητη που θα νοικιαζανε. Μπορει να ξερουν σε 2 μερες μπορει σε 2 μηνες. Εστιατοριο εδω δεν θελω τοσο επειδη θελω κατι με πιο νορμαλ ωρες Μου πανε να παω να δουλεψω στο summerschool παλι. Τσαμπα και πολυ καλα λεφτα, ωραια διασκεδαση και μερικες ευθύνες για 7-8 βδομαδες. Δεν ξερω τι να κανω και πρεπει να απαντησω μεχρι την πεμπτη. watdo.jpg
christiana78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ε, όπως τα λες, το summerschool φαίνεται καλή φάση..
Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ειναι καλη φαση αλλα δεν κανει τιποτα επαγγελματικα. Αλλα ειναι καλα λεφτα. Πολυ καλα λεφτα (1200 τον μηνα καθαρα και αρκετα εξοδα πληρωμενα). Δεν θα ειμαι στο αεροδρομιο οπως τα τελευταια 2 χρονια που το ειχα κανει και παντα περναγα γαματα. Για την ακριβεια απο τοτε που σταματησα το summerschool πριν απο 2 χρονια και δουλευα σαν το σκυλι η προσωπικη μου ζωη εγινε σκατα.
christiana78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 ε, μπορείς ίσως να το κάνεις για λίγο, να ξεφρικάρεις, να μαζέψεις και λεφτάκια και να σκεφτείς για το μετά..
gang Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Πω, τέτοια απαλεψιά στη δουλειά είχα μήνες να βιώσω. Πνίγομαι στις υποχρεώσεις, αλλά βαριέμαι του θανατά να εργαστώ... Για προτείνετε λύσεις. join our group!
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Φυσιοθεραπεια τελος εδω και μια βδομαδα. Χασαπης = αγνωστο τι θα γινει/ποτε θα ανοιξει Εστιατοριο στην αθηνα = δεν τα εχουν βρει με τον ιδιοκτητη που θα νοικιαζανε. Μπορει να ξερουν σε 2 μερες μπορει σε 2 μηνες. Εστιατοριο εδω δεν θελω τοσο επειδη θελω κατι με πιο νορμαλ ωρες Μου πανε να παω να δουλεψω στο summerschool παλι. Τσαμπα και πολυ καλα λεφτα, ωραια διασκεδαση και μερικες ευθύνες για 7-8 βδομαδες. Δεν ξερω τι να κανω και πρεπει να απαντησω μεχρι την πεμπτη. watdo.jpg
Toufas Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 τσαμπα απο την αποψη οτι δεν εχει απαιτησεις η δουλεια.
St4lker Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Φυσιοθεραπεια τελος εδω και μια βδομαδα. Χασαπης = αγνωστο τι θα γινει/ποτε θα ανοιξει Εστιατοριο στην αθηνα = δεν τα εχουν βρει με τον ιδιοκτητη που θα νοικιαζανε. Μπορει να ξερουν σε 2 μερες μπορει σε 2 μηνες. Εστιατοριο εδω δεν θελω τοσο επειδη θελω κατι με πιο νορμαλ ωρες Μου πανε να παω να δουλεψω στο summerschool παλι. Τσαμπα και πολυ καλα λεφτα, ωραια διασκεδαση και μερικες ευθύνες για 7-8 βδομαδες. Δεν ξερω τι να κανω και πρεπει να απαντησω μεχρι την πεμπτη. watdo.jpg Μπορείς να εξηγήσεις τί ακριβώς θα κάνεις στο summerschool; Είναι κάτι σαν κατασκήνωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις