YiN Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Έχει δύο τούρτες εδώ και μου είπαν να τις πάρω σπίτι αν θέλω. Της πουτάνας θα γίνει.
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ρε παιδιά να σας πω μην ξέρει κανεις... :wacko: τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει το κουνέλι νάνος να με δαγκώνει ? βάζω το χέρι μου απο το πορτάκι και επειδή ειναι μικρό δεν προλαβαίνω να το τραβήξω έγκαιρα και πέφτει σαν λυσσασμένο στο χέρι μου και με δαγκώνει μπορεί να με κολλήσει καμια αρρώστια ? γιατι και το κουνέλι ενα ποντικι ειναι και συνεχώς μουγκρίζει !
status Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ρε παιδιά να σας πω μην ξέρει κανεις... :wacko: τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει το κουνέλι νάνος να με δαγκώνει ? βάζω το χέρι μου απο το πορτάκι και επειδή ειναι μικρό δεν προλαβαίνω να το τραβήξω έγκαιρα και πέφτει σαν λυσσασμένο στο χέρι μου και με δαγκώνει μπορεί να με κολλήσει καμια αρρώστια ? γιατι και το κουνέλι ενα ποντικι ειναι και συνεχώς μουγκρίζει ! Μήπως να το ταίσεις και τίποτα; ;ρ
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Έχει δύο τούρτες εδώ και μου είπαν να τις πάρω σπίτι αν θέλω. Της πουτάνας θα γίνει. σοβαρα τωρα; Τι πολιτισμός ειναι αυτός;
athlios Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Έχει δύο τούρτες εδώ και μου είπαν να τις πάρω σπίτι αν θέλω. Της πουτάνας θα γίνει. οδο?
Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 ευχαριστώ τζι ευχαριστώ ατήλιε ευχαριστώ νικ αν δεν προλάβω κανέναν επειδή θα μαι έξω, ευχαριστώ προκαταβολικά =*
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μήπως να το ταίσεις και τίποτα; ;ρ ναι , αυτό έκανα , το τάισα και το πότισα και αντι να χαρεί με δάγκασε ευχαριστώ τζι ευχαριστώ ατήλιε ευχαριστώ νικ αν δεν προλάβω κανέναν επειδή θα μαι έξω, ευχαριστώ προκαταβολικά =* χρόνια πολλά αλλα μην μου πεις και εμένα "" καλύτερα κανε τα στραβά ματιά πριν μου δώσεις το επόμενο ban :lol: αλήθεια , Κωνσταντίνο σε λένε ή Έλενο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις