cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Και ερωτώ, πρέπει να μάθουν όλοι ποια πηδιόταν από ποιον, όταν ο 2ος ταξίδεψε στο μέρος που μένει η πρώτη πριν λίγο καιρό; Είναι αυτό μια μορφή attention whoring και "επίδειξη" του ποιος τα κατάφερε, or what? Ολίγον ρητορική βέβαια
Praetorianos Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 σας εχω πει την πατεντα που εχω κανει και εχω ικα στην ελλαδα ε? Εχω βγαλει απο εδω καρτα πανευρωπαικης περιθαλψης (δωρεαν) και αυτη περναει κανονικα σαν να ειμαι ασφαλισμενος στο ικα. Εχει και αναλογη το ικα, αλλα δεν ξερω πως βγαινει. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μπαίνουν μέσα τα ταμεία
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 furminator πήρες? Ένα τέτοιο: Απ' ό,τι βλέπω έτσι λέγονται indeed. Γιγνώσκεις;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ένα τέτοιο: Απ' ό,τι βλέπω έτσι λέγονται indeed. Γιγνώσκεις; ε ναι, με αυτό φτιάχνω την "φανταστική" μου γάτα =p /forever_alone από ότι έχω διαβάσει κάνει δουλειά αλλά υπάρχουν και διάφορα ανάλογα το τρίχωμα (short/long haired)
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αυτό κάνει και για τα 2. Απλώς δεν έχω καταλάβει αν βγάζει περισσότερες απ' όσες φεύγουν ήδη στο χάιδεμα ή απλώς βγάζει τις αδύναμες ας πούμε προληπτικά για να μη μαδάνε μετά καθόλου.
Pantelwolf Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 μπορείτε πάντα να μην έχετε γάτες σκυλιά και λοιπά τριχωτά και μυρωδάτα και να μην έχετε θέμα με τρίχες. Επίσης μπορείτε να πάρετε ενυδρείο. Είχαμε 3-4 μέτρα ενυδρείο με πιράνχας σε μια δουλειά που ήμουν, beats every single cat in the world.
athlios Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Στειλε μαιλ εξμαι απο κινητο. μπορείτε πάντα να μην έχετε γάτες σκυλιά και λοιπά τριχωτά και μυρωδάτα και να μην έχετε θέμα με τρίχες.Επίσης μπορείτε να πάρετε ενυδρείο. Είχαμε 3-4 μέτρα ενυδρείο με πιράνχας σε μια δουλειά που ήμουν' date=' beats every single cat in the world.[/quote'] Δηλαδη εσυ φανταζεσαι γατα σε ενυδρειο;; μπορείτε πάντα να μην έχετε γάτες σκυλιά και λοιπά τριχωτά και μυρωδάτα και να μην έχετε θέμα με τρίχες.Επίσης μπορείτε να πάρετε ενυδρείο. Είχαμε 3-4 μέτρα ενυδρείο με πιράνχας σε μια δουλειά που ήμουν' date=' beats every single cat in the world.[/quote'] Δηλαδη εσυ φανταζεσαι γατα σε ενυδρειο;;
Pantelwolf Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΠΑΚΙ ΙΝΣΟΜΝΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΖΗΑΡ ατιλιο αν πεταγες γατα εκει μεσα δε θα έμενε ούτε χνούδι. πόσο γαμάτο και extreme sport το καθάρισμα του εν λόγω ενυδρείου, που το κάναμε εμείς..!
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ε δεν πρέπει να ήταν δύσκολο, απλώς τύλιγες τα χέρια σου με μαρουλόφυλλα ξερωγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις