Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 -μπαμπά, θα βγούμε απ'το ευρώ; -όχι -έτσι λένε όλοι... -ποιοί όλοι; -στην τηλεόραση -μην βλέπεις τηλεόραση δεν σου έχω πει; Μόνο βλακείες λένε. -σίγουρα δεν θα βγούμε; -όχι -κι άμα βγούμε; -θα πάμε τα ευρώ μας πίσω στην τράπεζα και θα μας δώσουν δραχμές. -ναι; -ναι. -α, δηλαδή δεν θα πάνε χαμένα τα 12 ευρώ που έχω μαζέψει ε; -; -να, από αυτά που μου δίνουν οι παππούδες, έχω μαζέψει 12 ευρώ. -... Δεν θα πάνε, μη φοβάσαι... Μηπως να τα βάλει στην τράπεζα για να ενισχυδει τις Ελληνικές καταθεσεις;
athlios Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 "Άλλα λεγες κι άλλα κανες άλλα πες κι άλλα κάνεις άλλα λογιάζεις κι άλλα λες κι άλλα στο νου σου βάνεις."
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αυτό το παιδί μπορεί να βάλει σε τάξη παραλία μετά από τσουνάμι ε. Ναι. Άμα δεις το δωμάτιό του είναι σαν παραλία μετά από τσουνάμι... Είναι καλός στο να συμμαζεύει τις βαλίτσες αλλωνών όμως. Μηπως να τα βάλει στην τράπεζα για να ενισχυδει τις Ελληνικές καταθεσεις; Για μαλλλάκα τον έχεις; Γαμημένοι σκατομαλάκες. Τον προηγούμενο μήνα άργησα 3 μέρες να πληρώσω την πιστωτική μου, είχε χτυπήσει ο δίσκος και δεν είχα γκουμπιούτερ ναούμ. 18 ευρώ τόκους λέει. Για 3 μέρες ρε κλέφτες; Στον λαιμό να σας κάτσουν, και στους γιατρούς να τα φάτε ρε.
athlios Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 ........................ μολις θυμηθηκα οτι έχω στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο 6,25ευρά λες να γινει καμια μαλακια? Να πας να τα τραβηξω??
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 19,5% επιτόκιο, κάπου εκεί. Πικραμένος πρωθυπουργός. Αλήθεια έτσι τον λένε τον άνθρωπο. (μη το γυρίσετε στο πολιτικό, σας δάγκασα).
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τι Πικραμένος, τι Καμένος, τι Βλαμένος. Μεγάλη επιτυχία και κορύφωση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Άθλιε τρέχα. Ακόμα δω είσαι;
status Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 19,5% επιτόκιο, κάπου εκεί. Πικραμένος πρωθυπουργός. Αλήθεια έτσι τον λένε τον άνθρωπο. (μη το γυρίσετε στο πολιτικό, σας δάγκασα). Θα γελάσει ο κάθε Πικραμένος...το ξέρω τετριμμένο αλλά στην προκειμένη μια χαρά κολλάει ;ρ New alliances with old foes και έτσι ;ρ Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε το Γεράσιμο Αρσένη για τη θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 αν βάζαν τον Αρσένη, τότε θα γελούσε ο κάθε πικραμένος, ακόμα και ο Πικραμένος...
status Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 αν βάζαν τον Αρσένη, τότε θα γελούσε ο κάθε πικραμένος, ακόμα και ο Πικραμένος... Δεν μπορώ να το αναπτύξω, ο Σνουμπ θα με φάει. είπε να του κάνει την χάρη να δει πρωθυπουργία πριν κλείσει τα μάτια του.;ρ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Γκράουρ, ρε. Είπαμε, όχι πολιτικά.
leftermann Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 ε δεν είναι πολιτικά αυτά. Κωμικοτραγικά είναι. ΟΚ, το βουλώνω, πάω να δω Φανμπόη και Τσαμτσάμ, που έχουν πιο γέλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις