Toufas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Επίσης, άντε να προχωράει η συγγραφή του έπους καμιά ώρα. Ελπιζω να μην λες για μενα!
viper2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Άλλοι κάνουν εγκατάσταση το diablo 3 και ο Αλέκος πάει σε δουλειά στις 9 το βράδυ με άγνωστο πότε θα τελειώσει... ...και είναι ακόμα Δεύτερα. business is business
athlios Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Πάρτυ βλέπω. Aμα κατεβω αθηνα θα παμε βουζουκια;;; Ναιναιναι Έτσι μπράβο. Στείλ'τους στο διάολο. Ποτε ξεκιναμε; Δεν ειμαι καλα . Σκεφτομαι να κατεβω 2-3 μερες Αθηνα. Ακουω σακιρα στο ραδιο και δυναμωνω. Στελνω σμς που δε θα πρεπε. Αυτα.
status Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δέχομαι συγχαρητήρια από τους χρήστες και μετρητά από Μοντ και πάνω, χωρίς την πολύτιμη βοήθειά και συνδρομή μου το ινσομνια δε θα έπαιρνε ποτέ βραβείο για το καλύτερο φόρουμ Όντως, engineers for presidents:P Θα έγραφα πως ήρθε ήδη η επιταγή με το μερίδιό μου από το τιτανοτεράστιο χρηματικό βραβείο, αλλά φοβάμαι πως θα βρεθεί κάποιος που θα το πιστέψει... Τι να πούμε κ εμείς στην επαρχία, ακόμα περιμένουμε.;ρ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Βιβλία για γατόνια ο κ. Λιακόπουλος: Επιστροφή στην Αγάπη, πέντε ευρώπουλα. Ελπιζω να μην λες για μενα! Αυτό θα ήταν βλασφημία, τις τελευταίες μέρες δίνεις ρέστα.
insomniaK Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 εμένα ο τούφας μαρέσει κι όταν ξεκατινάζεται. Είναι παθιάρικο αγόρι.
klainmaingr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Οπότε, ψάξε να δεις τίνος ήταν τα τρία που πήρες. Καλημέρα. 2 ώρες αποτυχημένου ύπνου.. δουλειά προς το παρόν.. και μερικές ώρες ακόμα μέχρι να ξανασειστούν οι ουρανοί.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Τρεισίμηση γαμημένες ώρες ύπνου. Και σα να μην φτάνει αυτό, οι από πάνω για ακόμα μια φορά έχουν ενεργοποιήσει το χτυπητίρι πατώματος. (πρέπει να) είναι ένα μηχάνημα που τρίζει το πάτωμα σαν να το ανακατεύει όπως κάνει το μίξερ στην κρέμα. Και μάλλον πηγαινοέρχεται στο πάτωμα. Πέρα από αυτά δεν μπορώ να το προσδιορίσω τι σκατά μπορεί να είναι. (εργαλείο τροχός - τρυπάνι δεν είναι)
kosmasgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Ελα να μπαίνει δυνατά η μέρα ... http://www.youtube.com/watch?v=cNV-DX0XpVc
Sarandis Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αργος και βασανιστικος θανατος στα πουστρακια του ικα. Μιαμιση ωρα για μια εκτυπωση ενσημων. Over.
Pantelwolf Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Έχει κανείς ιδέα από προτζέκτορες; κατι λιγα , πες
Προτεινόμενες αναρτήσεις