nicoc89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ως "κουτσουλάνε" το ξέρω δεν ειμαστε ολοι απο εκει που εισαι εσυ . Οπως ξέρεις οι λέξεις αλλάζουν απο περιοχη σε περιοχή στην χώρα μας. εδω οι Αθηναίοι λέτε το σουβλάκι με πίτα και βγαλμένο καλαμάκι , πίτα με καλαμάκι δηλαδη τρώτε το καλαμάκι και πετάτε το σουβλάκι ? γιατι αυτό καταλαβαίνει ο κοσμος :mellow:
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 δεν ειμαστε ολοι απο εκει που εισαι εσυ . Οπως ξέρεις οι λέξεις αλλάζουν απο περιοχη σε περιοχή στην χώρα μας. εδω οι Αθηναίοι λέτε το σουβλάκι με πίτα και βγαλμένο καλαμάκι , πίτα με καλαμάκι δηλαδη τρώτε το καλαμάκι και πετάτε το σουβλάκι ? γιατι αυτό καταλαβαίνει ο κοσμος :mellow: σουβλακι= μικρο σουβλι μαστορα.
angmar Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ο καιρός τον παίρνει από παντού. Για ένα μπάνιο είπαμε να πάμε και δε χρειαζόμασταν ομπρέλα θαλάσσης, αλλά κανονική...
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ο καιρός τον παίρνει από παντού. Για ένα μπάνιο είπαμε να πάμε και δε χρειαζόμασταν ομπρέλα θαλάσσης, αλλά κανονική... Και χθες τα ιδια.. Τουλαχιστον οσο ήμουν εκει δεν εβρεξε αλλά είχε αέρα, αρκετη συννεφιά και θαλασσα για χειμερινους κολυμβητες.
angmar Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Τα χει παίξει ο καιρός, χτες δε πήγα γιατί είδα ότι έδινε καλύτερο καιρό για σήμερα (και καλά) και τελικά έφαγα σύννεφο βροχή και λίγο αέρα στη μάπα.
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 σουβλακι= μικρο σουβλι μαστορα. άρα και μ...νάκι = μικρό μ...νι ? :mellow:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 δεν ειμαστε ολοι απο εκει που εισαι εσυ . Οπως ξέρεις οι λέξεις αλλάζουν απο περιοχη σε περιοχή στην χώρα μας. εδω οι Αθηναίοι λέτε το σουβλάκι με πίτα και βγαλμένο καλαμάκι , πίτα με καλαμάκι δηλαδη τρώτε το καλαμάκι και πετάτε το σουβλάκι ? γιατι αυτό καταλαβαίνει ο κοσμος :mellow: σιγά μην γράφουμε και έκθεση για να ζητήσουμε ένα πιτόγυρο...
eSATA Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Έπεσα για ύπνο και όταν ξύπνησα βρήκα το θέμα μου κλειδωμένο.
Toufas Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 [....] [...] http://www.youtube.com/watch?v=dJg_BzMBp4A To πτωμα του ll_neo τιναχτηκε καθως εβγαινε η τελευταια του πνοη. Παρολο την πτωση, κραταγε ακομα στα χερια του το σημειωμα μεσα στα αιματα. Στην ακρη του εβλεπα γραμμενα κατι καλα λογια σε αψογα ελληνικα και διπλα το emoticon που ειχε γινει η σφραγιδα του δολοφονου: . Κοιταξα το σπασμενο παραθυρο 6 οροφους πιο ψηλα. "Μαλλον δεν σε ηθελε η μερα, φιλε" μουρμουρησα. Καθησα διπλα του στο πεζοδρομιο, με προσοχη ωστε να μην λερωθουν τα παπουτσια μου με το αιμα του. Εβγαλα το πακετο μου και το τιναξα, ωστε να βγει ενα τσιγαρο στην παλαμη μου. Ενα τσιγαρο ηταν οτι χρειαζομουνα ωστε να ηρεμισω μετα απο ολα αυτα. Εβγαλα το σημειωματαριο μου απο την εσωτερικη τσεπη του παλτου μου και εγραψα "ll_neo" σε μια σελιδα του. Η λιστα με τους users που χανοντουσαν "τυχαια" μεγαλωνε σιγα σιγα, και η υπογραφη του Paredwse ηταν σε καθε σελιδα της. Αλλα δεν ειχα αποδειξεις, ουτε λεφτα, ουτε φιλους και μεχρι και το ουισκι μου κοντευε να τελειωσει απο το φλασκι μου. Μερικες φορες, ολα σου πανε στραβα. Κατα καποιο περιεργο τροπο ενιωσα ξεκουραστος. Κατα καποιο περιεργο τροπο, το πεζοδρομιο με ξεκουρασε πιο πολυ απο το αχουρι που λενε διαμερισμα μου. Μπηκα μεσα στο αχρησιμοποιητο κτηριο για να δω την σκηνη του εγκληματος. Ισως αυτη την φορα να ημουν τυχερος. [...]
Προτεινόμενες αναρτήσεις