Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Το βλαμμένο γατί της χθεσινής ιστορίας ξανά χτυπά... ανέβηκε σε ένα σύρμα και δεν μπορούσε να κατέβει με αποτέλεσμα να μας έχει σπάσει τα νεύρα νιαουρίζοντας. Σήμερα δεν το βοήθησα όμως το άφησα εκεί πάνω και έφυγα. Εικάζω ότι δεν θα ζήσει πολλά χρόνια το συγκεκριμένο γατί... http://www.youtube.com/watch?v=ivDz-B7FGlk Γαμάτο ειναι. Επίσης σπασαρχίδικο γατί, ψόφο δεν εχει.
Obsidian Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ΑΠΑΙΣΙΟΣ καιρός σήμερα, ζέστη και αέρας. Ο αέρας σε ψήνει και κοχλάζεις ζωντανός και ο αέρας σου κανει τα μαλλιά σαν του Ροζ Πάνθηρα αφού έχει περάσει από πλυντήριο αυτοκίνητων. ΑΙΣΧΟΣ. Άντε, να έρθει ο χειμώνας.
Obsidian Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Έχεις όρεξη για καμάκι ή το συμπέρανες από το σχόλιο περί μαλλιών; Η απάντηση στην ερώτηση σου κρύβεται στο προφίλ μου. (να ανεβάσουμε και profile views)
insomniaK Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 έχω ακόμα μία ώρα αναμονή στο συνεργείο στη μέση του πουθενά, για πες τα χόμπυ σου... Σε τρόμάζω ε;!; χαχαχα Ο κορίτσαρος άρχισε να έχει ορατές ρυτίδες γαμώτο:
Obsidian Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 insomniaK που είναι το συνεργείο σου, περιοχη. Edit: τί είδους συνεργείο. angmar, υφίσταται πιθανότητα για εκπομπή;
insomniaK Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Αυτοκινήτων, Veterans ford στο Metairie, LA, USA. Η μαλακισμένη ford έχει προγραμματίσει να ανάβει η ενδεικτική λυχνία της μηχανής όταν περάσουν τα 15k μιλια, γιατί έτσι, και μόνο σε αντιπροσωπεία μπορούν να το αναπρογραμματίσουν, το σπίτι τους,
Obsidian Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μιας που είσαι στη USA, ξέρεις να μου πεις αν υπάρχουν καθόλου συνεργεία έμπειρα σε επισκευές Citroen, και συγκεκριμένα service της υδροπνευματικής της ανάρτησης;
insomniaK Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Έχω ακούσει για έναν καλό στο Salt lake city, 1230 S400 ή 600.
Obsidian Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μάλιστα, μάλιστα! Έχεις γεννηθεί στη USA σαν Έλληνας και έχεις dual citizenship ή πήγες μετά εκεί;
insomniaK Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Έλλην εκ Περιστερίου Αττικής Ορμώμενος (αν και Δαφνιώτης) που λέει και το πτυχίο. Στην Ευρώπη μέστωσα κι ήρθα στις ΗΠΑ για το παντεσπάνι μου. Η μοναδική δεύτερη υπηκοότητα που θα μπορούσα να έχω, ειναι η γερμανική.
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχ οποίος έχει δει το the shield να θυμηθεί το προτελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν (τελευταίας) και θα καταλάβει γιατι γελάω :devil: :devil:
Obsidian Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες.. Αναμένω πλήρη βιογραφία σου, insomniaK.
Προτεινόμενες αναρτήσεις