angmar Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ξεφλουδίζομαι σα το φίδι, γαμώ τον μαγιάτικο ήλιο...
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 ρωτα τες ρε, διπλα σου ειναι στο σπίτι ενως φίλου ειναι δίπλα , οχι στο δικό μου. Αν ηταν διπλα στο δικο μου θα ήμουν εκεί τώρα και θα μιλάγαμε
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ημέρα δύσκολη... μετά από δουλειές, στήσιμο μαγαζιού, πελάτες που δεν ξέρουν τι θέλουν, ζέστη, μια γκόμενα που δεν μου κάθεται, τον πατέρα να θέλει την συμβολή μου σε διάφορες εργασίες και τον Λούσι να βρίζει την μάνα μου στο κινητό ήρθε η ώρα να φάω και να αράξω... κάνω δύο τοστάρες και εκεί που πάω να λιώσω μου λέει η μάνα μου ότι ένα από τα βλαμμένα νεογέννητα γατάκια μας έπεσε από το μπαλκόνι στον κήπο του γείτονα που έχει απροσάρμοστο σκύλο. Η γάτα μάνα χτυπάει το τζάμι να κάνουμε κάτι και το μικρό κλαίει. Παίρνω τα χοντρά τα γάντια και πάω δίπλα στον γείτονα. Μου ορμάει ο σκύλος αλλά τον διώχνω. Φεύγει εκτός κήπου και γυρνάει με άλλα δύο σκυλιά παρέα και με διώχνουν. Γυρνάω με σκουπόξυλο στα χέρια και τους διώχνω. Στο ενδιάμεσο εμφανίζεται και ο γείτονας, μπαίνω στον κήπο. Γυρνάει ο σκύλος και μου ορμάει μπροστά στον ιδιοκτήτη του και δεν κρατιέται. Τσιρίζω σαν γκόμενα εγώ αλλά τελικά τον συγκρατεί. Μετά από 15 λεπτά να μαλακίζομαι με τον σκύλο κατάφερα τελικά να φτάσω στο βλαμμένο γατί. Βάζω τα γάντια και το αρπάζω και το μαλακισμένο αφηνίασε. Το βλέπει/ακούει ο σκύλος ξανά ορμάει και αυτός. Πίσω από τον σκύλο τρέχει ο γείτονας/ιδιοκτήτης. Στο μεταξύ έξω από το σπίτι έχουν μαζευτεί τα άλλα δύο σκυλιά από πιο πριν και η μάνα από το δικό μας να φωνάζει σαν τρελή. Τελικά τα μάζεψα όλα τα γατιά στο μπαλκόνι, το μικρό έγινε καπνός με το που το άφησα κάτω και τα τοστ είχαν κρυώσει... είμαι έτοιμος για το national geographic
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 παρόμοια φάση με τον κολλητό μου, πήγε να μαζέψει ένα από τα δύο κλασμένα γατιά του, το ένα του χέρι έγινε απόπειρα αυτοκτονίας από τις γρατζουνιές
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Με γάντια χοντρά, εργασίας και καταλάβαινα κανονικά τις δαγκωνιές... όταν τρομάζουν τρελαίνονται τα μαλακισμένα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 όταν το είδα του είπα κρίμα που δεν έγινε τον Αύγουστο για να πει στη στρατολογία ότι είναι απόπειρες για κόψιμo φλέβας
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ξέρει κανεις απο που μπορώ να προμηθευτώ στολή superman ?
status Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ημέρα δύσκολη... μετά από δουλειές, στήσιμο μαγαζιού, πελάτες που δεν ξέρουν τι θέλουν, ζέστη, μια γκόμενα που δεν μου κάθεται, τον πατέρα να θέλει την συμβολή μου σε διάφορες εργασίες και τον Λούσι να βρίζει την μάνα μου στο κινητό ήρθε η ώρα να φάω και να αράξω... κάνω δύο τοστάρες και εκεί που πάω να λιώσω μου λέει η μάνα μου ότι ένα από τα βλαμμένα νεογέννητα γατάκια μας έπεσε από το μπαλκόνι στον κήπο του γείτονα που έχει απροσάρμοστο σκύλο. Η γάτα μάνα χτυπάει το τζάμι να κάνουμε κάτι και το μικρό κλαίει. Παίρνω τα χοντρά τα γάντια και πάω δίπλα στον γείτονα. Μου ορμάει ο σκύλος αλλά τον διώχνω. Φεύγει εκτός κήπου και γυρνάει με άλλα δύο σκυλιά παρέα και με διώχνουν. Γυρνάω με σκουπόξυλο στα χέρια και τους διώχνω. Στο ενδιάμεσο εμφανίζεται και ο γείτονας, μπαίνω στον κήπο. Γυρνάει ο σκύλος και μου ορμάει μπροστά στον ιδιοκτήτη του και δεν κρατιέται. Τσιρίζω σαν γκόμενα εγώ αλλά τελικά τον συγκρατεί. Μετά από 15 λεπτά να μαλακίζομαι με τον σκύλο κατάφερα τελικά να φτάσω στο βλαμμένο γατί. Βάζω τα γάντια και το αρπάζω και το μαλακισμένο αφηνίασε. Το βλέπει/ακούει ο σκύλος ξανά ορμάει και αυτός. Πίσω από τον σκύλο τρέχει ο γείτονας/ιδιοκτήτης. Στο μεταξύ έξω από το σπίτι έχουν μαζευτεί τα άλλα δύο σκυλιά από πιο πριν και η μάνα από το δικό μας να φωνάζει σαν τρελή. Τελικά τα μάζεψα όλα τα γατιά στο μπαλκόνι, το μικρό έγινε καπνός με το που το άφησα κάτω και τα τοστ είχαν κρυώσει... είμαι έτοιμος για το national geographic Και μετά φταίμε εμείς έτσι; :ρ
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Παρέα: -" Ρε παιδιά ακούσατε για την τάδε που έμενε σε αυτήν την πολυκατοικία;; Την δολοφόνησαν. Μπήκαν κλέφτες και την βασάνησαν για τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, και μετά την σκότωσαν" Παρέα: -" Ναι το άκουσα και γω. Και όλοι λένε πως πρέπει να ήταν κάποιος γνωστός της γιατί δεν έγινε διάρρηξη αλλά αυτή τους άνοιξε την πόρτα" Cthulhu: -"Κρίμα, τι να πεις.. Τουλάχιστον, πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με έναν δικό της άνθρωπο... Παρέα:
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 κάτι συμβαίνει δεν γίνεται να έχει τόση ζέστη τέτοια εποχή ο niribu πλησιάζει!!! σωσον κύριος σοθίτο!! :shock:
klainmaingr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 +1 Ξύπνησα απο τη ζέστη και είναι γαμημένες 12 Μαίου. Τον αύγουστο τι θα γίνει δηλάδη; Summer is coming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις