firewalker Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εγέρθητω! Θα σκάσει το thread σιγά σιγά... :mrgreen:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 πούλα το κορμί σου για τα κοινόχρηστα!
angmar Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δε βλέπεται ούτε με μεσοτοιχία. Thresh, τα κοινόχρηστα είναι λίγα, πολύ λίγα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ε τότε για της υπόλοιπης ΚΑΙ επόμενης χρονιάς, έστω μέχρι να βγούμε από το μνημόνιο... do it, for the lulz!
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 με έχει πιάσει ενα κοψιμο τα τελευταία λεπτά αλλα δεν φευγει τίποτα , μόνο αέρας , δεν ξέρω τι να κάνω τώρα μην πατήσετε το spoiler αν σιχαίνεστε έχω πάρει το laptop της φιλης της αδερφης μου που το ξέχασε σπίτι και έχει έρθει να το πάρει και μου χτυπάει την πόρτα της τουαλέτας να της το δώσω , δηλαδή να σηκωθώ να της το δώσω και να μου έρθουν να ρίξω καμια βροντή να γίνουμε μες τα σκατα , λες κ έπεσε βομβα . ειχα διαβάσει οτι οταν έχεις διάρια τα κόπραδα φευγουν με ταχύτητα ασύλιπτη ΕΛΕΟΣ
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μεγάλος Διαγωνισμός: Γινεται πιο επιτηδευμένοι απο τον nicoc89 και κερδίστε πλούσια δώρα. Όσο αυξάνονται τα level, αυξάνεται και η δυσκολία.
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 με έχει πιάσει ενα κοψιμο τα τελευταία λεπτά αλλα δεν φευγει τίποτα , μόνο αέρας , δεν ξέρω τι να κάνω τώρα μην πατήσετε το spoiler αν σιχαίνεστε έχω πάρει το laptop της φιλης της αδερφης μου που το ξέχασε σπίτι και έχει έρθει να το πάρει και μου χτυπάει την πόρτα της τουαλέτας να της το δώσω , δηλαδή να σηκωθώ να της το δώσω και να μου έρθουν να ρίξω καμια βροντή να γίνουμε μες τα σκατα , λες κ έπεσε βομβα . ειχα διαβάσει οτι οταν έχεις διάρια τα κόπραδα φευγουν με ταχύτητα ασύλιπτη ΕΛΕΟΣ ισχυει αυτο το τελευταιο που λες στο σποιλερ.
Sarandis Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Νicoc89 αν καπνίζεις ΜΗΝ ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα.
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Τελείωσε το κολόχαρτο του nicoc89 βοηθάτε χωριανοί της το έδωσα το laptop τελικά για να το παίξω καλος. πρέπει να πάρω ενα laptop άμεσα πάντως , για την τουαλέτα τα σπάει! ειχα δοκιμάσει να πάρω την 22" full hd tv μαζι με xbox 360 και μια άλλη φορά με το wii και ηταν απίστευτη εμπειρία Νicoc89 αν καπνίζεις ΜΗΝ ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. το ξέρω και δεν καπνίζω στην τουαλέτα γιατι μπορεί να προκληθεί έκρηξη, για τρελό με έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις