viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 να φανταστω οτι γινεται της πουτανας στο κεντρο...? [της αθηνας]
-nick- Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 να φανταστω οτι γινεται της πουτανας στο κεντρο...? [της αθηνας] Γιατι τι ειναι σημερα?
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Γιατι τι ειναι σημερα? ελα ντε απλως πετυχα κατι κλωτσομπουνιδια στο cnn αλλα δεν ειχα ηχο για να καταλαβω αν ηταν σημερα ή video recording
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 σήμερα γιορτάζουν οι Ησαΐας/Χριστόφορος/Χριστοφί δηλαδή σαν σήμερα γενήθηκαν όλοι οι Ησαΐας/Χριστόφορος/Χριστοφί του πλανήτη μας OH MAI GOD! :shock: :shock: :shock: :shock:
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 σήμερα γιορτάζουν οι Ησαΐας/Χριστόφορος/Χριστοφί δηλαδή σαν σήμερα γενήθηκαν όλοι οι Ησαΐας/Χριστόφορος/Χριστοφί του πλανήτη μας OH MAI GOD! :shock: :shock: :shock: :shock:
Sellers Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μεγάλος Διαγωνισμός: Γινεται πιο επιτηδευμένοι απο τον nicoc89 και κερδίστε πλούσια δώρα.
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 φυσάει πολυ σήμερα, μακάρι να είχα χαρταετό να πετάξω αλλα μου σκίστηκε οταν πήγαινα δημοτικό και απο τότε δεν ξαναπήρα γιατι μου ήρθε στο κεφάλι , επικίνδυνα sport Μεγάλος Διαγωνισμός: Γινεται πιο επιτηδευμένοι απο τον nicoc89 και κερδίστε πλούσια δώρα. καλησπέρα , γινεται να μετανομαστεί η friend list μου σε fan clap ? θα σε κάνω και add να πουμε και όλα τα παρελκόμενα οπως να διαβάζεις πρώτος τα αποφτίματα μου (ποιήματα κλπ) τι λεσ? θα έλεγα και στον lucifer αλλα δεν μου μιλάει , μόνο οταν με κάνει ban μου έρχονται μηνύματα
insomniaK Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Γυριιιιίσατεεε; Αλά τζενη καρέζη ιιιιιιι τι είπεεεεεε! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι είπεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Ο άλλος τρυπάει τα αυτιά του, εσύ κουφαινεσαι, leftermannA71; "αφού έτσι θέλατε, μες στα σκατά θα περπατήσουμε", μετεξλογικός λόγος πολιτικού ανδρός. Με πμ, τα δωράκια.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 νταααααααααααααξ η παρουσίαση, δεν έκανε και τρελλά κόλπα αλλά είδαμε από κοντά να δουλεύει αυτό το μαραφέτι με τα απαράδεκτα ακριβά modules. δηλαδής 25ευρα το τσιπακι και 50 το εθερνετ? ε χεσε μας.
alexzzz Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μπύρα και αλμυρά γιατί το Europa League είναι ο μικρός τελικός... οι πίτσες κτλ στον μεγάλο
athlios Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μόλις έκανα κάτι που θα το μετανιώσω σύντομα. Το γραφω παντού για να το θυμηθώ και να εμπεδωσω ποσο μαλακας ειμαι.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 κοιτα ενα μπουστη ρε που σπαει τις τιμες http://www.youtube.com/watch?v=ZW38ItWzXHg
Προτεινόμενες αναρτήσεις