athlios Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Στον πόλεμο ρε πόστη που θα ψάχνεις χέρια πόδια και θα φωνάζεις mediiiiiiiiiiiiic θα σου λέω τσίμπα τώρα, που δεν ήθελες να έχω δικό μου στρατόπεδο. btw είμαι διμοιρία διαλογής, βλέπω-κρίνω και χαντάκι, νταξ; Τι ακριβως κρινεις? Βγαζεις και I ?
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τι ακριβως κρινεις? Βγαζεις και I ? δεν εχεις αναγκη απο μέσο. Ενα Ι17 το έχεις ανετα. Αυτο που με εκπλήσει βέβαια είναι ότι παίρνουν ΑΜΕΑ και γιωτάδες στον τέλεια εκπαιδευμένο και έτοιμο για μάχη Ελληνικό Στρατό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πεζικό. πήξε newfag!
angmar Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τι ακριβως κρινεις? Βγαζεις και I ? Χοντρικά κρίνω (φυσικά όχι μόνος μου) ποιός αξίζει τον χρόνο και την προσπάθεια να σωθεί, αλλιώς χαντάκι. Αυτά σε περίοδο πολέμου, Ι στον πόλεμο δεν έχει.
athlios Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Χοντρικά κρίνω (φυσικά όχι μόνος μου) ποιός αξίζει τον χρόνο και την προσπάθεια να σωθεί, αλλιώς χαντάκι. Αυτά σε περίοδο πολέμου, Ι στον πόλεμο δεν έχει. Ααα τετοια κριση.Ωραιαπραγματα.
status Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Χοντρικά κρίνω (φυσικά όχι μόνος μου) ποιός αξίζει τον χρόνο και την προσπάθεια να σωθεί, αλλιώς χαντάκι. Αυτά σε περίοδο πολέμου, Ι στον πόλεμο δεν έχει. Βασικά νομίζω ότι απαγορεύονται οι μαζικοί τάφοι;ρ
athlios Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 δεν εχεις αναγκη απο μέσο. Ενα Ι17 το έχεις ανετα. Αυτο που με εκπλήσει βέβαια είναι ότι παίρνουν ΑΜΕΑ και γιωτάδες στον τέλεια εκπαιδευμένο και έτοιμο για μάχη Ελληνικό Στρατό. :cool: :cool:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Nα δουμε ποιος θα πηξει ρε.... πολύμπριζο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις