viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 αποφάσισα να μάθω κιθάρα , ηλεκτρικη! lets make some noisee! ποτε τελειώνει η ώρα κοινής ησυχίας ? θέλω να την δοκιμάσω αν ειναι κουρδισμένη τωρα το απόγευμα αιμα απο τα αυτια Ε τελικά δεν προλαβαίνω. Είμαι νηστικός και πριν λίγο γύρισα από γυμναστήριο... Αν ανέβει κάπου online η πτυχιακή και το μάθεις πες μου. Να ρίξω μια ματιά. Επίσης... http://www.thedailys...e---france-vote "δινω πτυχιακη" "θα ερθεις?" "δεν μπορω! πειναω... καταλαβε με" "okay" true friends
athlios Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Διακοπούλες Χαλκιδική μέχρι Δευτέρα ή πηξημο Θεσσαλονικη...
gang Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 "δινω πτυχιακη" "θα ερθεις?" "δεν μπορω! πειναω... καταλαβε με" "okay" true friends Let me tell you. Παρουσιάζεται μια πτυχιακή (όχι του πάντελ) στο πλαίσιο ενός μαθήματος που έχουν στην σχολή του... Και πεινάω, και βρωμάω... Και το μάθημα ήταν στις 2. Διακοπούλες Χαλκιδική μέχρι Δευτέρα ή πηξημο Θεσσαλονικη... Θέλει ερώτημα;
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Let me tell you. Παρουσιάζεται μια πτυχιακή (όχι του πάντελ) στο πλαίσιο ενός μαθήματος που έχουν στην σχολή του... Και πεινάω, και βρωμάω... Και το μάθημα ήταν στις 2. ντουζακι στο gym και καλαμακι κοτοπουλο στο χερι... λεω εγω τωρα
gang Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 ντουζακι στο gym και καλαμακι κοτοπουλο στο χερι... λεω εγω τωρα Δημοτικό γυμναστήριο. No shower included. Plus i was already at home. καλαμακι κοτοπουλο; γουατ ιζ δις; Quotted for thruth. και είπαμε. ξεκίνησα διατροφή.
angmar Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πεζικό. Το ξέρω, πέρασαν οι μέρες που στην Άρτα έδρευε το ένδοξο υγειονομικό. Ακούς Λεφτέρηηηηη, μας κάναν έξωση.
status Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Το ξέρω, πέρασαν οι μέρες που στην Άρτα έδρευε το ένδοξο υγειονομικό. Ακούς Λεφτέρηηηηη, μας κάναν έξωση. Σκάσε μωρή νοσοκόμα που θες και δικό σου στρατόπεδο.;ρ
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Kana τιπ για να διαλυθεί πιο εύκολα η σκούρια από πιάτα έχουμε;
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Kana τιπ για να διαλυθεί πιο εύκολα η μούχλα από πιάτα έχουμε;
angmar Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Σκάσε μωρή νοσοκόμα που θες και δικό σου στρατόπεδο.;ρ Στον πόλεμο ρε πόστη που θα ψάχνεις χέρια πόδια και θα φωνάζεις mediiiiiiiiiiiiic θα σου λέω τσίμπα τώρα, που δεν ήθελες να έχω δικό μου στρατόπεδο. btw είμαι διμοιρία διαλογής, βλέπω-κρίνω και χαντάκι, νταξ;
status Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Στον πόλεμο ρε πόστη που θα ψάχνεις χέρια πόδια και θα φωνάζεις mediiiiiiiiiiiiic θα σου λέω τσίμπα τώρα, που δεν ήθελες να έχω δικό μου στρατόπεδο. btw είμαι διμοιρία διαλογής, βλέπω-κρίνω και χαντάκι, νταξ; F1, εξυπνάκια... ή αναλόγως που έχει θέσει το hotkey ο κάθε ένας.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις