slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Πώς την πλησιάζεις είναι το θέμα , είναι γρήγορες οι πουτάνες. Και πάντα το βράδυ εμφανίζονται και κρύβονται στα πιο περίεργα σημεία. Εγώ βάζω Σίφη μπροστά ( 1 φορά πάντως την είχε εντοπίσει πρώτος και την είχε τραυματίσει ) , βγαίνει τρομαγμένη η δικιά σου , την αρχίζει στις γρήγορες και μετά είναι εύκολος στόχος. Δεν είναι γάτος , περιέργως έχει βγει λαγωνικό. Εκτός σπιτιού τι κάνω είναι το θέμα. Η κολλητή μου δούλευε κάποτε σε ένα γραφείο full στην κατσαρίδα. Ποτήρια κ.λ.π. κουβάλαγαν από το σπίτι τους. Είναι μέχρι να ρίξεις το οινόπνευμα, μετά η κατσαρίδα επιβραδύνει, διανύει μερικά εκατοστά ακόμα και στο τέλος κοπανιέται μόνη της μέχρι να τελειώσει. Το πώς θα ρίξεις το οινόπνευμα είναι πράγματι ένα θέμα, αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα την προφτάσεις, προτείνω να σκάσεις γρήγορα μπροστά της ή πίσω της έχοντας στο ένα χέρι το μπουκαλάκι ετοιμοπόλεμο και να αρχίσεις να ρίχνεις άμεσα, αν όχι πάνω της τότε προς την κατεύθυνση που θα κινηθεί. Εκτός σπιτιού γίνεται αντάρτικο. Μια φορά προχωρούσαμε στο δρόμο και στην άλλη έσκασε πάνω στον ώμο μία τερέζα από το πουθενά. Της κόπηκε η ανάσα, έκλεισε τα μάτια, άρχισε να κλαίει. Γέλασα λίγο. Θεωρήθηκα κακός.
Toufas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το δεξι ειναι το καινουριο μαχαιρι? Ναι αυτο που μου ειχε κοψει μια φετα απο το νυχι (παραλληλη) χωρις να παρω χαμπαρι. Ξυριζει τριχες ανετα, ποδια, χερια, γουνακια τα παντα
athlios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αυτα τα "ακονιζεις" ή κατι τετοιο ή δεν χρειαζονται τιποτα?
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ναι αυτο που μου ειχε κοψει μια φετα απο το νυχι (παραλληλη) χωρις να παρω χαμπαρι. Ξυριζει τριχες ανετα, ποδια, χερια, γουνακια τα παντα Χατόρι Χάνζο; Αυτά που διακρίνω πάνω είναι ιαπωνικά ή απλά δε βλέπω καλά.
Toufas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αυτα τα "ακονιζεις" ή κατι τετοιο ή δεν χρειαζονται τιποτα? Ολα θελουν ακονισμα. Αναλογα το μεταλο και την χρηση. Αυτο που βλεπεις με το σιδερο στα χασαπικα/σουβλατζιδικα, δεν ειναι ακονισμα, "ισιωνει" καπως την λεπιδα. Κανονικα γινεται με πετρα, αλλα υπαρχουν και μηχανηματα που δεν ειναι τοσο καλα. Χατόρι Χάνζο; Αυτά που διακρίνω πάνω είναι ιαπωνικά ή απλά δε βλέπω καλά. http://cgi.ebay.com/250829076333
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Λίγο ήθελε για την θάλασσα.. Ποδηλατόδρομος είναι εκεί που άραξε?
caution Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Τι αυτογκολάρα πρέπει να έκανε ο man. Δηλαδή μπράβο - αυτά είναι
athlios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 50 μετρα σβουριζε λεει, καλα που δεν εσκασε θαλασσα ε! ναι πατρινε.
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 50 μετρα σβουριζε λεει wow! Θέλει ικανότητες αυτό το πράγμα...
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 50 μετρα σβουριζε λεει, καλα που δεν εσκασε θαλασσα ε! Σήμερα το πρωί άκουσα για έναν που έπεσε μέσα. Δεν έπαθε τίποτα, μετά βγάλανε και το αμάξι. Εμπειρία. edit: Δεν είναι και τόσο φρέσκο τελικά. Ανακύκλωση ειδήσεων λόγω έλλειψης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις