athlios Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Α και 1200' date=' να μη βρούνε ούτε τον φρονιμίτη φάση. Ωραίος ρε. ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ.[/quote'] Τ κ Ο ο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Κανονικά (που λέει ο λόγος) η περίσταση απαιτεί έναν καφέ (με δυο δάχτυλα κατακάθι που τον έφτιαχνε ο Πορτογάλος συγκάτοικος) ή ούζο με σοβαρό μεζέ και ατένισμα ορίζοντα. Επίσης, μην το αφήνετε να σας πάρει από κάτω, σε 5-6 εβδομάδες παίζει να λέμε τα ίδια.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ...Και ο σνουμπ για να με υπερασπιστεί με εξαιρεί από τη νεολαία, τίποτα, σκατά, χρυσή αυγή στη βουλή, υποθήκη το σπίτι στον ΟΣΕ και χαμένα νιάτα, φουντάρω. *γκουχμπανγκουχ*
athlios Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Α και 1200, να μη βρούνε ούτε τον φρονιμίτη φάση. Ωραίος ρε. ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ. Mη το βλεπεις ετσι , παπουδιερα ειναι. Έχω ενα 50αρι δωπερα να σε δωσω για αρχη και μετά τσιμπάς ενα gs και είσαι άπλας. Ούτε ΟΣΕ ουτε ΜΟΣΕ ουτε τιποτα μετα.
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ΡΕ, γιατι δε παιρνεις μια μηχανουλα? για ταξιδια στην σαχαρα και ετσι Mη το βλεπεις ετσι , παπουδιερα ειναι. Έχω ενα 50αρι δωπερα να σε δωσω για αρχη και μετά τσιμπάς ενα gs και είσαι άπλας. Ούτε ΟΣΕ ουτε ΜΟΣΕ ουτε τιποτα μετα. true very true
YiN Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Επίσης, μην το αφήνετε να σας πάρει από κάτω, σε 5-6 εβδομάδες παίζει να λέμε τα ίδια. Αυτό είμαι παράλογη που το βρίσκω πιο απελπιστικό; Επανάληψη με ίδια αποτελέσματα εννοω. Δηλαδή εντάξει καλύτερα να βλέπεις ντέρμπυ ανάμεσα σε κουτσά, αλλήθωρα καγκουρώ και καθυστερημένα, κουφά πιθήκια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Παράλογη, δεν είσαι. Για το "επανάληψη" δεν είμαι σίγουρος, αλλά μην το αναλύσουμε περισσότερο
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Αυτό είμαι παράλογη που το βρίσκω πιο απελπιστικό; Επανάληψη με ίδια αποτελέσματα εννοω. εννοείς αν γίνει σήμερα πάλι αυτό;:
sabpaxa Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 πολυ καλο το gs1200..πολυ απλλα. το μονο κακο ειναι οτι δεν φτιανει για enduro...γιατι δεν εχει καλο ψαλιδι.
athlios Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 πολυ καλο το gs1200..πολυ απλλα. το μονο κακο ειναι οτι δεν φτιανει για enduro...γιατι δεν εχει καλο ψαλιδι. Μα ποιος μιλησε για ενδουρο. Το πολύ πολυ ΣΕΙΧΣΟΥ να πατησει. Ε ΛΟΥΣΙ; :devil:
YiN Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Παράλογη, δεν είσαι. Για το "επανάληψη" δεν είμαι σίγουρος, αλλά μην το αναλύσουμε περισσότερο Κρατιέμαι, κρατιέμαι. =ρ
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μα ποιος μιλησε για ενδουρο. Το πολύ πολυ ΣΕΙΧΣΟΥ να πατησει. Ε ΛΟΥΣΙ; :devil: γαμήσου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις