status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 που μου θυμισε ενα καλο σκηνικο.Στην παλια μου δουλεια (ενα καταγωγιο κ μισο εντωμεταξυ, μια ερειπιο μοναδα για σχιζοφρενεις)ενα καλοκαιρι εκαναν παρτι οι κουκαρατσες.Σε καποια φαση οπως ημουν στο λαπτοπ βλεπω ξαφνικα μια στρατια απο 4-5 να σκανε μυτη ΠΑΝΩ στο γραφειο.Ε δεν ειχα κατι ευκαιρο και επρεπε να εβλεπες τον Τοξο να τις συνθληβει με γυμνα χερια σα να παιζει ντραμς.Τις κλαψαμε και τις 5...η δε 2 ηταν κατι γομαρια!!!Η μια εκ των οποιων μου εκανε κ κατι ταρζανιες και ειχε προλαβει να σκαρφαλωσει σχεδον μεχρι τον αγκωνα οσο τσακιζα τις αλλες! Ένα πράγμα..
-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 που μου θυμισε ενα καλο σκηνικο.Στην παλια μου δουλεια (ενα καταγωγιο κ μισο εντωμεταξυ, μια ερειπιο μοναδα για σχιζοφρενεις)ενα καλοκαιρι εκαναν παρτι οι κουκαρατσες.Σε καποια φαση οπως ημουν στο λαπτοπ βλεπω ξαφνικα μια στρατια απο 4-5 να σκανε μυτη ΠΑΝΩ στο γραφειο.Ε δεν ειχα κατι ευκαιρο και επρεπε να εβλεπες τον Τοξο να τις συνθληβει με γυμνα χερια σα να παιζει ντραμς.Τις κλαψαμε και τις 5...η δε 2 ηταν κατι γομαρια!!!Η μια εκ των οποιων μου εκανε κ κατι ταρζανιες και ειχε προλαβει να σκαρφαλωσει σχεδον μεχρι τον αγκωνα οσο τσακιζα τις αλλες! Ε βεβαια. Μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν γινονται καλυτερα οι 'σχιζοφρενεις'
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ε βεβαια. Μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν γινονται καλυτερα οι 'σχιζοφρενεις' Δεδομενου οτι μας χρηματοδοτουσε το NHS και ευχαριστω λεγαμε απο πανω.Για την ιστορια ειχαμε 11 μοναδες σε ολοκληρο το Λονδινο αποκλειστικα για ατομα με Σχιζοφρενεια,Διαταραχες Προσωπικοτητας κτλ.Η μια χειροτερη απο την αλλη!
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ε βεβαια. Μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν γινονται καλυτερα οι 'σχιζοφρενεις' Θεωρείς πως είναι επιζήμιο για τον ασθενή να έχει ένα κατοικίδιο να τον συντροφεύει;
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Θεωρείς πως είναι επιζήμιο για τον ασθενή να έχει ένα κατοικίδιο να τον συντροφεύει; Όχι, ακόμα και οι κρατούμενοι σε φυλακές επωφελούνται από τυχών κατοικίδια.
YiN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 χελλόου, ιζ ενιμπόντι χίαααρ? http://www.youtube.com/watch?v=Kpy7seH5Hc8 (σορρυ δεν άντεξα)
athlios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 (σορρυ δεν άντεξα) σε φαση , μου ξεφυγε... Πουλαει.. φιλος.
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.c...h?v=Kpy7seH5Hc8 (σορρυ δεν άντεξα) γαμάτο, να το βάλετε και στην εκπομπή όταν θα περιμένετε τηλέφωνο!
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Και μπαίνω σπιτι και ειναι η κουκαράτσα τέζα ανάσκελη,ισα ισα μια κεραία κουνάει. Και την παίρνω με το φαράσι, την βγαζω μπαλκόνι, και της πετάω χλωρίνη. (αυτήν είχα εύκαιρη) ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΕ. τι σκατα τον απεθαντο εχουνε Οινόπνευμα μόνο. Σίγουρη δουλειά. Αν όταν σταματήσει να αναπνέει θες να πετάξεις και ένα zippo για κινηματογραφικό effect, ακόμα καλύτερα.
black_widow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Οινόπνευμα μόνο. Σίγουρη δουλειά. Αν όταν σταματήσει να αναπνέει θες να πετάξεις και ένα zippo για κινηματογραφικό effect, ακόμα καλύτερα. Πώς την πλησιάζεις είναι το θέμα , είναι γρήγορες οι πουτάνες. Και πάντα το βράδυ εμφανίζονται και κρύβονται στα πιο περίεργα σημεία. Εγώ βάζω Σίφη μπροστά ( 1 φορά πάντως την είχε εντοπίσει πρώτος και την είχε τραυματίσει ) , βγαίνει τρομαγμένη η δικιά σου , την αρχίζει στις γρήγορες και μετά είναι εύκολος στόχος. Δεν είναι γάτος , περιέργως έχει βγει λαγωνικό. Εκτός σπιτιού τι κάνω είναι το θέμα. Η κολλητή μου δούλευε κάποτε σε ένα γραφείο full στην κατσαρίδα. Ποτήρια κ.λ.π. κουβάλαγαν από το σπίτι τους.
Toufas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Χθες πηρα αυτο: Το βραδυ θα δειξω τι εκανα/θα του κανω στο αναλογο thread!
Προτεινόμενες αναρτήσεις