YiN Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ξέρω 'γω, αναρωτιέμαι αλήθεια, τι σκατά να κάτσω να δουλέψω τώρα. Δηλαδή νιώθω ότι αυτοσαρκάζομαι μόνο που ανοίγω το word.
FilipposMD Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ξέρω 'γω, αναρωτιέμαι αλήθεια, τι σκατά να κάτσω να δουλέψω τώρα. Δηλαδή νιώθω ότι αυτοσαρκάζομαι μόνο που ανοίγω το word. Είσαι Μίλαν, ε;
gang Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ούτε ένα καφέ δεν μπορούμε να κανονίσουμε και περιμένουμε να πάει μπροστά η χώρα;;;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Γιατί, είναι εύκολο πράγμα ο καφές; Θέλει μελέτη, τόσες τάσεις πρέπει να συνδυαμορφωθούν προκειμένου μέσα από μία διαλλεκτική και συνθετική προσπάθεια να προκύψει επαρκής σύγκλιση των συνιστωσών ώστε να καταλήξουμε με τη δέουσα διαφάνεια στη λήψη των λελογισμένων αλλά συνάμα οραματικών εκείνων αποφάσεων που θα οδηγήσουν στη συντεταγμένη αυτή πορεία που θα επιτρέψει να καταλήξουμε σε μια πρώτη λίστα μαγαζιών τα οποία, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσαν να συζητηθούν ως πιθανοί προορισμοί.
andreapaog328 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Γιατί, είναι εύκολο πράγμα ο καφές; ο καφές ευκολο είναι. ο νες. το αμεσως μετα ειναι το θέμα.
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 λελογισμένων Αυτό με βόρεια προφορά πρέπει να σκοτώνει όσους έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Εσύ τέτοια λέγε, ειδικά όταν έχεις ξανά άνοδο προς βορειότερα κλίματα. http://www.youtube.com/watch?v=btark5_tnnY
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Θα πω τίποτε για την Aegean και τις προσφορές της, και δεν κάνει, μέρα που είναι. Αν πετύχεις, όμως, ένα από αυτά τα εισιτήρια, πετάξου ρίξε κι ένα τζόκερ, πάρε ένα λαχείο, κάτι, τέλος πάντων.
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μου κόβεις τα φτερά! =( Βέβαια αντίστοιχη φάση είναι και τα 9αρια στα τραίνα (ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ!) ε.
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 snoob με το τρακτερ σου δες τι εκανες στον μουσικο λουσι
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μηδέν σέβας η νεολαία, τη σήμερον ημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις